Ahmet Serkan Tuncer, İçel TV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, İçel TV’de Gazeteci Kemal İstek’in hazırlayıp sunduğu ‘Seçim Gündemi’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Güncel Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, İçel TV’de Gazeteci Kemal İstek’in hazırlayıp sunduğu ‘Seçim Gündemi’ programının canlı yayın konuğu oldu.
 
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuncer, sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını ifade etti.
 
Tarafına yöneltilen asılsız iddiaları da ilk ve son kez yanıtlayan Tuncer, seçildikten sonra kadın üretici pazarlarının kapatılacağı iddiasına şu yanıtı verdi;
 
“Emekçinin emeğiyle oynamak hiç kimsenin hakkı değildir. Böyle bir şey mümkün değil. Ben, emeğin içerisinden gelmiş birisi olarak asla emekçinin alın terini hiçe sayamam. Özellikle bu emeği veren kadınlar ise böyle bir şey söz konusu olamaz.
 
Kadın üretici pazarları ile alakalı yapacağımız tek değişiklik isim olacak. Bu da kadın üretici pazarı değil, ‘Üreten Kadın Pazarı’ olacak. Yaratılan algılar hoş değil. Ben buralara emeğim ile geldim. Emeğin ne demek olduğunu iyi biliyorum. Hayatları boyunca emek vermemiş, çabalamamış insanların bu tarz söylemleri kullanması çok normal. Emek vererek geldim, emeğe de sahip çıkacağım.”
 
“Mezitli’yi marka kent haline getireceğiz”
 
23 farklı projesi ile geçtiğimiz günlerde Mersin’de fark yaratan bir lansman gerçekleştiren Tuncer, projelerini tanıttı.
 
Projelerini oluştururken, hem Mezitli’de oturan bir vatandaş hem de Mezitli’ye gönlünü vermiş birisi olarak yol aldığını belirterek;
 
“Bizim proje ekibimiz tamamen projelerimize katkı sağlayacak kişilerden oluşuyor. Meclis üyelerimizi bile, projelerimize faydası olacak isimlerden oluşturduk. Profesörlerimiz, şehir plancılarımız, mimarlarımız, mühendislerimiz, arkeologlarımız, veteriner hekimlerimiz ve çok kıymetli kişiler ile birlikte çalışıyoruz.
 
Mezitli’yi marka kent haline getirmek ilk hedefimiz. Sokaklarında güldüğüm, ağladığım, yürekten bağlı olduğum kentimin değerini ne yükseltecek ise o doğrultuda ilerleyeceğiz.
 
Çok sıkı çalışıyoruz. Mezitli’nin hak ettiği değere kavuşması içinde elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
“Ben Mezitli’ye sonradan gelmedim. Ben Mezitli’nin göbeğinde doğdum”
 
Mezitli’de bulunan 40 mahallenin hepsine eşit hizmet götüreceklerinin altını çizen Tuncer, insanların gönlüne dokunmanın ilk hedefleri olduğunu belirterek şunları söyledi;
 
“Ben Mezitli’nin tüm mahallelerini ezbere biliyorum. Mezitli’ye sonradan gelmedik. Ben Mezitli’nin göbeğinde doğdum. Bu yüzden, kırsalından merkezine her yerin ve herkesin sorunlarına hakimim.
 
İnsanların yüreğine dokunamadıktan sonra, yaptığımız hiçbir projenin kıymeti yoktur. Altından asfaltta dökseniz, pırlantadan kaldırım da yapsanız önemli olan insan yüreğidir.
 
Seçim döneminde değil, geçim döneminde de insanlarımız ile el ele ve kol kola olmaya devam edeceğiz. Ben Mezitli’yi çok seviyorum. Ben Mezitli’nin insanlarını çok seviyorum. Allah izin verirse 1 Nisan’dan sonra doğduğum ve büyüdüğüm kentime Belediye Başkanı olduğumda, hem projelerimiz ile hem de insanlar ile kurduğumuz temaslar ile bambaşka bir belediyecilik anlayışıyla herkesi tanıştıracağız.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.