CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI OZAN VARAL’DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

VARAL : “Tarsus ‘u yönetirken siyaset üstü bir iletişim ile Tarsus’un geleceği için herkesin katılımını sağlayacağız. Ayrım yapmadan bütün partilerin ilçe başkanlarını ziyaret edeceğim ve herkesle Tarsus’u konuşacağız.”

Siyaset Yayın: 20 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2023 11:24:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

VARAL : “Tarsus ‘u yönetirken siyaset üstü bir iletişim ile Tarsus’un geleceği için herkesin katılımını sağlayacağız. Ayrım yapmadan bütün partilerin ilçe başkanlarını ziyaret edeceğim ve herkesle Tarsus’u konuşacağız.”

CUMHURİYET Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Av. Ozan Varal, seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi, Yeşil Sol ve İyi Parti ilçe başkan ve yöneticilerini ziyaret etti.

Ozan Varal, Saadet Partisi ilçe Başkanı Ayhan Bayram, Yeşil Sol Parti ilçe Başkanı Bekir Anaçkaya ve İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerde öncelikle Gazze’de yaşanan insanlık dışı olayları kınayan CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ozan Varal, “İsrail’in mazlum Filistin halkına uyguladığı şiddetin ve insanlık suçlarının tarifi mümkün olamaz. Bu bir soykırım, bir insanlık felaketidir! İsrail hastane vuruyor ve yüzlerce masum insan can veriyor. Hastane vurmak sadece uluslararası hukuka aykırı suç eylemi değil, vahşettir. Lanetliyorum, kınıyorum! İsrail 'i durdurmak ve barış için tüm dünya harekete geçmelidir.” dedi.

CHP ilçe başkanlığı görevini 8 Ağustos’ta tamamladığını belirten Varal, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “4 yıla yakın sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe Başkanlığı görevimi, yeni seçilen İlçe Başkanımıza devrettim. İlçe Başkanlığım süresince siyasi partilerimizin değerli başkanlarıyla sürekli istişare içinde bulunduk. Ortak aklın, sürekli iletişim halinde olmanın önemini yakından biliyorum. Bize göre, her türlü problem için çözüm birlik ve beraberliğin tesisidir.

Tarsus Belediye Başkanı olarak seçilmem durumunda Tarsus'ta öncelikle uzlaşı, hoşgörü, diyalog iklimini hakim kılmak için çalışacağız” diye konuştu.

CHP’li Ozan Varal, yeni bir yola çıktığını vurgulayarak, “Güzel kentimize, halkımıza hizmet etmek için  yeni bir yola çıktım. Bizler tüm ayrıştırma çabalarına karşı birleşip; kalkınmış, refah ve bereket içinde yaşanan mutlu bir kent hedefiyle hep beraber, birlik olmak zorundayız.  Tarsus'umuzu kadınların, çocukların, gençlerin ve tüm halkımızın geleceğe umutla baktığı, barış içinde yaşanılan mutlu bir kent haline getirmek için çok çalışacağız! Bizler tek bir insanımızı geride bırakmayacağız, Bizler tek bir kuruşu boşa harcamayacağız, Bizler tek bir çağrıyı karşılıksız tek bir sorunu çözümsüz bırakmayacağız!

Modern, özenli ve kaliteli belediyecilik hizmetleri sunup tüm eksikleri tamamlayacak, kadim kent Tarsus’umuzu, huzurlu ve güzel bir geleceğe taşıyacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.