SERDAR SOYDAN: “GÜVENİNİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Yetki vermeniz halinde güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Yavrularımızın mutlu bir şekilde yaşayacağı güzel bir Mersin’i hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Siyaset Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 19:53:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Yetki vermeniz halinde güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Yavrularımızın mutlu bir şekilde yaşayacağı güzel bir Mersin’i hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu ve Homurlu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak büyük bir ilgi ile karşılandı. Bölgede faaliyet gösteren esnafları ziyaret edip hayırlı işler temennisinde bulunan Soydan ve Gültak’a, muhtarlar, meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı teşkilatları ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.
 
“HEPİNİZE MİNNETTARIZ”
 
Her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan Soydan burada yaptığı konuşmada, “Desteğinizi esirgemediğiniz için her birinize minnettarız. Bölgedeki sorunlarınızın farkındayız. Tüm çabamız sizlerin mutluluğu içindir. Akdeniz Belediye Başkanımız yeterli bütçesi olmamasına rağmen bu ilçeye, Mersin’e olan sevdasından dolayı birçok hizmeti sizlere sundu. Ancak bir eli eksik kalıyor. O da büyükşehir belediyesi. Bütçesi, gücü ve yetkisi daha fazla olan bir belediyeden söz ediyoruz” diye konuştu.
 
“DESTEĞİNİZLE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
 
Soydan, “Biz diyoruz ki bu dönem Akdeniz’in, Mersin’in artık çok daha fazla noktalarda çalışma yapabilmesi adına bu yetkiyi, birliğin gücüne yani bizlere vermenizi istiyoruz. 5 yılda zaten biz sizin güveninizi boşa çıkarmayacağız. Bunun da buradan taahhüdünü veriyoruz. Sizlerden aldığımız destekle bu bölgedeki tüm sorunları çözeriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz sizlerden aldığımız güçle ilçedeki eksiklikleri gidereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“ÇİFTÇİ DOSTU BELEDİYE OLACACAĞIZ”
 
Göreve geldikleri gün itibarıyla tarımsal destekler sunacaklarını da dile getiren Soydan, “Çiftçilerimizin kar oranlarını artırmak adına gereken tüm destekleri sunup, her daim yanlarında duracağız. Çiftçi dostu bir belediye olacağız. Ayrıca bölgedeki alt yapı problemlerini ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Yetki alanı ve bütçe bahanelerinin üstüne artık sünger çekmek istiyoruz. Akdeniz Belediye Başkanımızla el ele verip büyükşehir belediyesinin yetkileri ile birlikte meclis üyelerimizden, muhtarlarımızdan gelecek her talebe cevap vereceğiz. Yavrularımızın mutlu bir şekilde yaşayacağı güzel bir Mersin’i hep birlikte inşa edeceğiz” dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.