Çağdaşkent’in kadın muhtar adayı Serminaz Dağdelen arı gibi

Mersin merkez ilçe Toroslar’da Çağdaşkent Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıklayan Serminaz Dağdelen, arı gibi çalışıyor.

Güncel Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 14:41:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mersin merkez ilçe Toroslar’da Çağdaşkent Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıklayan Serminaz Dağdelen, arı gibi çalışıyor. Mahallede adım atmadık sokak,  çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Serminaz Dağdelen, başarıya giden yolun mahalle sakinleriyle sürekli iletişim kurmaktan geçtiğine inandığını söylüyor.
Çağdaşkent’e kadın eli değecek sloganıyla sahaya inerek adaylığını açıklayan Serminaz Dağdelen, seçim çalışması kapsamında gerçekleştirdiği ev ve esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi görüyor. Değişim ve dönüşümün mahallede başlayacağını vurgulayan Serminaz Dağdelen, ziyaretlerinde tespit ettiği sorunların çözüm noktasında belediye ve kaymakamlıklarda mahallelinin eli ayağı olacağını vurguluyor.
Mahallede mevcut muhtara ve diğer adaylara karşı olan yarışında sihirli kelimenin iletişim olduğunun altını çizen Serminaz Dağdelen, “Bunun için 7 gün 24 saat insanlarla iletişim halindeyim. Mahallemde girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyorum. Her an sokakta, her an evlerdeyim. Ziyaretlerimde esnafımızdan ve mahalle sakinlerimizden büyük destek ve ilgi görüyorum. Kiminin kızı, kiminin kardeşi, oldum.  Mahalle sakinlerimizde beni artık kendilerinden biri olarak görmeye başladı” dedi.
Kadın muhtar adayı Serminaz Dağdelen, hizmet aşkının içinde var olduğunu dile getirerek, “ Mahalle halkımızın dertlerine ortak olmak, sevinçlerimizi paylaşmak ve halkımızla ilgili kurumlar arasında köprü kurmak amacıyla bu yola baş koydum. Bunun için, tabiri caizse, karınca gibi, arı gibi çalışıyorum. Her gün sokakta, esnafımızın, mahalle sakinlerimizin arasındayım. Onların gür sesi olmak için var gücümle çalışıyorum. Ben inanıyorum ki başarı için çok çalışmak lazım. Ve bunun için de dialoğ ve iletişim çok önemli. Mahalle sakinlerim beni, ben onları çok seviyorum. Ve bu sevginin sandığa yansıyacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.