BAŞKAN GÜLTAK: "31 MART; HUZURUN, BARIŞIN, KARDEŞLİĞİN SEÇİMİ OLACAK"

Seçmenlerle buluşmalarını mahalle ziyaretler ile sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak; “31 Mart huzurun, barışın, kardeşliğin seçimi olacak.

Siyaset Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 19:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçmenlerle buluşmalarını mahalle ziyaretler ile sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak; “31 Mart huzurun, barışın, kardeşliğin seçimi olacak. Kendiniz ve çocuklarınız için bizlere destek olun. Aksi taktirde huzursuzluk, kavga ve problem gelir" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, seçim gezileri kapsamında Yeni Mahalle'de seçmenlerle bir araya gelerek, 31 Mart’ta destek istedi. Her gittiği yerde vatandaşların büyük coşkusu ve sevgi seli ile karşılanan Başkan Gültak, mahalledeki seçim ofisinin açılışını da yaptı.

Açılışta vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, kendilerinden önce Akdeniz'de huzur, barış ve kardeşliğin olmadığını ifade ederek; "Bizimle birlikte Akdeniz'de artık barış, huzur ve kardeşlik var. Herkesi kucaklayan, ötekileştirmeyen bir anlayışla belediye başkanlığı yaptım. Birçok mahallede kadınlarımız, gençlerimiz mağdurdu. Esnafımız kepenk kapatıp, açmaktan bıkmıştı, 7'sinden 70'e herkes huzur, barış ve kardeşlik istiyordu.

Biz de göreve gelir gelmez bunları getirdik. Mustafa Gültak Akdeniz'in huzuru oldu. Akdeniz'e barış ve kardeşliği getirdi. İnşallah 31 Mart'tan sonra bunların teminatı bizde. Artık Akdeniz'in kadınları üretiyor, ticaret yapıyor, evine para kazandırıyor. Bununla birlikte kadınlar Türkiye'yi geziyor. Gençlere birçok proje yaptık. Artık Akdeniz'in gençleri Yenişehir'deki, Mezitli'deki gençlerle kapışabilir hale geldi. Eğitimde, sporda yaptığımız yatırımlarla gençler kendini buldu" diye konuştu.

"Kentsel dönüşüm projeleriyle Akdeniz'i güzelleştiriliyoruz"

Kentsel dönüşüm projeleriyle Akdeniz'i güzelleştirmeye başladıklarını dile getiren Başkan Gültak, "Artık Akdeniz; barışın, kardeşliğin, huzurun şehri. Havalimanı yakın tarihte açılıyor. İmarlar yavaş yavaş bitiyor. Hal'den Huzurkent'te imar geliyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Binlerce yeni işyeri ve binlerce gence iş demek. Ancak biz olursak bunlar yürür. Siz daha önce burayı yönetenleri iyi tanırsınız. Onlar bir şey yapmadılar. 31 Mart huzurun, barışın, kardeşliğin seçimi olacak. Lütfen kendiniz için, çocuklarınız için bizlere destek olun. Aksi taktirde huzursuzluk, kavga, problem gelir. Siz bunları yaşadınız. Bizim neler yaptığımızı da gördünüz. Önümüzdeki dönem etüt merkezleri, kültür evleri, kentsel dönüşümlerimiz artıracağız. Yeni imarlarla birlikte Akdeniz sanayi ve lojistik ilçesi oluyor. Biz olduğumuz sürece bunlar devam edecek. Sizlere güveniyoruz. Kürdü ile, Türk’ü ile, Arap’ı, Sünni’si, Alevi’si ile hepimiz kardeşiz. Bu kardeşliğin bozulmasına izin vermeyin" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.