BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘REGAİP KANDİLİ’ DOLAYISIYLA KANDİL SİMİDİ DAĞITIMI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 ayların başlangıcı olan ‘Regaip Kandili’ dolayısıyla, kent genelindeki ibadethanelerde ve Mersin Büyükşehir tarafından belirlenen dağıtım noktalarında vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Güncel Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 11:24:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 ayların başlangıcı olan ‘Regaip Kandili’ dolayısıyla, kent genelindeki ibadethanelerde ve Mersin Büyükşehir tarafından belirlenen dağıtım noktalarında vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Büyükşehir ekipleri tarafından Regaip Kandili’nde kent genelinde, toplam 15 bin kandil simidi dağıtımı yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 ayların başlangıcı olan ‘Regaip Kandili’ dolayısıyla, kent genelindeki cami önlerinde ve Mersin Büyükşehir tarafından belirlenen dağıtım noktalarında vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Büyükşehir ekipleri tarafından Regaip Kandili’nde kent genelinde, toplam 15 bin kandil simidi dağıtımı yapıldı.
35 farklı noktada 15 bin kandil simidi ikramı
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından merkez ilçeler başta olmak üzere; Tarsus, Çamlıyayla, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli ve Mut’ta 30 cami önüne stantlar kuruldu. Ekipler ayrıca daha fazla vatandaşa ulaşabilmek adına Forum Platin Mağazası Önü, Yoğurt Pazarı, Mezitli Bankalar Önü, Toroslar Karayolları Kavşağı ve Eshab-ı Kehf’de de belirlenen noktalara stantlar kurarak dağıtım gerçekleştirdi.
Ekipler vatandaşların kandilini kutlayarak, Büyükşehir tarafından hazırlanan kandil simitlerini ikram etti. Büyükşehir tarafından 13 ilçede toplam 15 bin adet kandil simidi dağıtıldı.  Vatandaşlar da, her kandil olduğu gibi bu kandilde de kendilerini unutmayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletirken, simit dağıtımı yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.
Arslan: “Böyle günlerde vatandaşların hatırlanmaları, kendilerine dokunulması son derece mutluluk verici”
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan Gülşah Arslan dağıtım hakkında bilgi vererek, “Her kandilde olduğu gibi Regaip Kandili’nde, vatandaşlarımıza kandil simidimizi dağıtıyoruz. Mersin’in 13 ilçesinde 30’u cami, 5’i farklı dağıtım noktaları olmak üzere 35 ayrı noktada vatandaşlarımıza kandil simitlerini verip, Vahap Başkanımızın sevgi ve selamlarını iletiyoruz. Vatandaşlarımız gerçekten son derece mutlu ve hizmetten oldukça memnunlar. Böyle günlerde onların hatırlanmaları, özel günlerde kendilerine dokunulması son derece mutluluk verici” dedi.
Vatandaşlar böyle günlerde hatırlanmaktan dolayı memnuniyet duyuyor
Büyükşehir’in dağıtımını yaptığı kandil simidinden alan emekli öğretmen Nermin Ömür, dağıtım hakkında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemiz güzel çalışmalar yapıyor. Vahap Başkanımızın çalışmalarından zaten memnunuz. Sahilde spor etkinliklerimiz oluyor, emekli kadınlar için çeşitli kurslar veriliyor, geziler düzenleniyor. Milletimizin Regaip Kandili mübarek olsun” diye konuştu.
Kandil simidinden alan 14 yaşındaki Damla Aslanyavrusu da, “Dağıtım bence çok güzel. Hem dinimizce, hem insanlıkça, yani halk için de çok güzel bir şey. Şehrimde böyle bir şey görünce ben çok mutlu oldum. Buradan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Herkesin Kandil’i mübarek olsun. İnşallah daha güzel, nice barış içinde bir dünyada kutlarız” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Asuman Başkaş ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Bu dağıtım çok güzel ve inşallah böyle devam eder. Başkanımızdan memnunuz. Yolu açık olsun” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.