BAŞKAN BOZDOĞAN VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERİYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkla doğrudan etkileşimde bulunarak şehrin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.

Güncel Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 20:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkla doğrudan etkileşimde bulunarak şehrin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Son olarak kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahalleleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan, Altaylılar Mahallesi'nde halk ve muhtar ile bir araya gelerek yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılandı, vatandaşların taleplerini dinledi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek, mahallelerin eksiklerini gidermek ve bu anlamda yerinde çalışmalar gerçekleştirmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Bozdoğan son olarak gün boyu oda ziyaretlerinden sonra Altaylılar Mahalle Muhtarı Yeliz Bozkurt ve mahalle halkı ile buluştu. Vatandaşlarla tek tek konuştu, sorunlarını dinledi.
EKİPLERİ SAHA SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN GÖREVLENDİRDİ
Başkan Bozdoğan ziyaretlerde,  mahalle sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Muhtarların ve vatandaşların taleplerini not alarak belediye ekiplerini saha sorunlarının çözümü için görevlendirdi.
Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinin belediyenin hizmetleriyle ilgili düşüncelerini de alan Bozdoğan, bu geri bildirimleri değerlendirerek daha etkili ve katılımcı bir yönetim sağlamak adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Tarsus'un her mahallesine eşit hizmet götürme hedefiyle yola çıkan Başkan Bozdoğan, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak şehrin her alanında yaşayanların ihtiyaçlarına odaklanmaya devam edeceğini ifade etti.
“HAVALİMANI AÇILIYOR, 9 MİLYON İNSAN GELECEK”
Tarsus’un marka bir kent olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan “Bu kent bizim, Tarsus hepimizin, bakın havalimanı açılıyor. 9 milyon insan gelecek bu kente. Evlerinizin hepsi değerli olacak. Kişi başına düşen gelirde Çukurova’da en yüksek Tarsus.  Öbür taraftan lojistik merkez olarak değerli bir yerdeyiz. Sahil kentimizde açılıyor. Yeni otelin inşaatı Tarsu AVM’nin arkasında başladı.” dedi.
“SADECE İNSANLARIN DEĞİL, BİTKİNİN DE HAYVANLARIN DA BELEDİYE BAŞKANIYIZ”
Belediyenin hizmetlerine değinen Başkan Bozdoğan “Biz burada sadece insanların değil, bitkinin de hayvanların da belediye başkanıyız.  Bir tane veteriner vardı göreve geldiğimizde kısırlaştırma yapmasını bilmiyordu. Şu anda 6 tane veteriner var. Rehabilitasyon merkezi yapıldı. Şu an açılacak olan hayvan hastanesinde bütün ameliyatlar orada yapılacak.” ifadelerini kullandı.
“BETONUN YEŞİL ALANA ORANINI ARTIRDIK”
Tarsus’a yeşil alan kazandırmak için elinden geleni yaptığını belirten Başkan Bozdoğan “Yeşil alan belki de kanser hastalığına yakalanmamızı engelleyecek. Belediyede sosyal hizmetler yönetmeliği geldi, kanser hastalarının akıllı ilacını bile belediye ödüyor. Ameliyat paralarını belediye ödüyor, kulak cihazının devlet yüzde 10’unu, belediye yüzde 90’ınını ödüyor.  Bunlar ciddi şeyler. Temiz çevre şartlarında yaşarsak kanseri önleyebiliriz. Bunun en büyük önlemi yeşil alandır. 56 tane koruluk açıldı. 45 tane park açıldı. Betonun yeşil alana oranını artırdık.” şeklinde konuştu.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.