TARSUS BELEDİYESİ YOĞUN YAĞIŞ SONRASI OLUŞAN TAHRİBATA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Kent genelinde etkili olan yoğun yağış ve fırtına sonrası, Tarsus Belediyesi ekipleri hızla mağduriyet yaşanan bölgelere müdahale etti.

Güncel Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 14:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kent genelinde etkili olan yoğun yağış ve fırtına sonrası, Tarsus Belediyesi ekipleri hızla mağduriyet yaşanan bölgelere müdahale etti. Vatandaşların yaşadığı hasarı en aza indirmek için koordineli bir şekilde çalıştı.

Tarsus Belediyesi yoğun yağışlar nedeniyle oluşan hasarların giderilmesi için kent genelinde çalışmalarını sürdürerek meydana gelen mağduriyetleri giderdi.  Oluşan yoğun yağış ve fırtına sonrası, evlerin çatıları uçtu, ağaçlar yıkıldı. Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaç yıkılmaları ve çatı düşmelerine anında müdahale ederek tahribatları kaldırdı. Yürütülen çalışmalarla oluşan yıkılmalar temizlendi.

“EKİPLERİMİZLE HER ZAMAN TEYAKKUZ HALİNDEYİZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan "Vatandaşlarımızın güvenliği ve refahı bizim önceliğimizdir. Ekiplerimizle her zaman teyakkuz halindeyiz. Yaşanan bu doğal afet sonrası, tüm birimlerimizle birlikte çalışarak, mağduriyetleri en aza indirmek için çaba gösteriyoruz. Yaşanan olumsuz durumlar nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.