Süt Üretici Birliği Danyal AVŞAR'a Borsa'dan ziyaret

Tarsus Süt Üreticileri Birliği'nin olağan genel kurul toplantısı ardına Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına güven tazeleyerek seçilen Danyal Avşar’a ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Güncel Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 11:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Süt Üreticileri Birliği'nin olağan genel kurul toplantısı ardına Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına güven tazeleyerek seçilen Danyal Avşar’a  ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. 
Süt birliği ve süt toplama merkezi çalışmaları hakkında yönetim olarak, seçimin hemen ardından sıkı bir çalışma başlattıklarını  anlatan Birlik Başkanı Danyal AVŞAR, Tarsus Ticaret Borsası'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek,  amaçlarının süt üreticilerine bundan sonra ürettikleri sütten daha fazla para kazanmaları ve yem girdi maliyetlerini en iyi koşullara çekmek olduğunu da vurguladı.  
 
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Bayram, Yücel Gürbüz ve Mustafa Teke ile Genel Sekreter Hasan Şanlı’nın birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Danyal AVŞAR ve ekibini kutladı. 
 
Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Bayram,“Birlik olarak çok güzel çalışmalara imza atacağınızı biliyor ve süt üreticilerimiz nezrinde de sizlere her zaman destek olmaya hazırız.” İfadesinde bulundu. 
 
Ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Teke, “Süt üreticisi olarak, süt üretimi ve sektörünü direk olarak ilgilendiren konularda yakın temasa ve her zaman ki gibi işbirliğimize devam edeceğiz.Tarsus'un geleceğinde canlı hayvan tarımı var olmaya devam edecektir. Bu ciddi manada istihdam sağlayan, gelir sağlayan bir alan. Hayvansal ürünlerin işlenerek piyasaya sürülmesi, katma değerinin arttırılması lazım, onun için bu tür işletmeler, bu tür birlikler önemli, bunun geliştirilmesi için bizlerde daima destek vermeye devam edeceğiz.” İfade etti. 
 
Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz ise ,” Birlikten  tüm beklentimiz tertemiz, hijyen kurallarına uygun, soğuk zincir prensibine uygun bir şekilde maksimum sütü zaman içerisinde toplanması ve belki ilerde sütü işleyecek tesisleri de kuracak şekilde büyük düşünmenizdir. Hayvancılık sektörü önem verilen sektörlerin başında geliyor. Bu çerçevede inşallah yeni teşvik politikaları da uygulanacak ve teşvik miktarları da revize edilecektir." dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.