Doç. Dr. Onur Özbozkurt ile Fatma Yeşilkuş İspanya’da En İyi Akademik Çalışma Ödülüne Layık Görüldü

Akademi Derneği Başkanı ve Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Doktorant Fatma Yeşilkuş’a, İspanya’nın köklü üniversitelerinden Universidad de Granada’nın ev sahipliğinde gerçekleşen IECES 2023 Konferansı’nda en iyi bildiri

Güncel Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 19:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Akademi Derneği Başkanı ve Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Doktorant Fatma Yeşilkuş’a, İspanya’nın köklü üniversitelerinden Universidad de Granada’nın ev sahipliğinde gerçekleşen IECES 2023 Konferansı’nda en iyi bildiri ödülü verildi.
“The Impact of Attitudes Toward Uncertainty of Employees on the Fear of Missing Out in the Workplace: The Mediation Role of Mushroom Management (Çalışanların Belirsizliğe Karşı Tutumlarının İş Yerinde Gelişmeleri Kaçırma Korkusu Üzerindeki Etkisi: Mantar Yönetimin Aracılık Rolü)” başlıklı çalışmalarıyla İspanya’da en iyi bildiri ödülüne layık görülen Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Doktorant Fatma Yeşilkuş, bu ödülü almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Aynı zamanda, İspanya’nın önde gelen üniversitelerinde misafir öğretim üyesi olarak birçok kez ders vermiş olan Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, bilimsel çalışmalarının en iyi bildiri ödülüne layık görülmesi ile ilgili açıklama yaparak, “Ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla, çalışanların belirsizliğe karşı tutumlarının, iş yerindeki gelişmeleri kaçırma korkusuna sebebiyet verdiğini ve bilginin çalışanlarla sınırlı şekilde paylaşılmasını benimseyen mantar yönetim yaklaşımın ise bu durumun ortaya çıkmasında aracı bir rol üstlendiğini tespit ettik. Bu sonuçlarla birlikte çalışmamızın, organizasyonların yönetim pratiği ve stratejilerini gözden geçirmelerine olanak tanıyacağını, çalışanların belirsizlikle başa çıkma süreçlerini kolaylaştırmak ve çalışanların işteki gelişmeleri kaçırma korkusunu azaltmak adına yaklaşımlar geliştirmelerine ışık tutacağını düşünmekteyiz.” şeklinde konuştu.
 
Doktorant Fatma Yeşilkuş ise, “Granada Üniversitesi’nin değerli öğretim üyelerine ve IECES konferansında emeği geçen değerli bilim insanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
 
15 farklı ülkeden bilim insanının yüzlerce akademik çalışması arasında en iyi bildiri ödülüne layık görülen Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Doktorant Fatma Yeşilkuş’a tebliğ edilen ödülde, “Gerçekleştirdiğiniz ilham veren çalışmanızı ve olağanüstü katkılarınızı takdir ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.