TOROSLAR BELEDİYESİNİN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL YETİŞTİRDİĞİ KADİFE ÇİÇEKLERİ, SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde yine anneleri sevindirdi.

Güncel Yayın: 16 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 16.05.2023 10:17:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde yine anneleri sevindirdi.

Toroslar Belediyesinin Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında özenle yetiştirilen rengârenk kadife çiçekler, ilçenin dört bir yanında annelere ve anne adaylarına hediye edildi. 

Çiçeklerini alan anneler ise bu özel günde kendilerini unutmayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti. 

HAKLARINI HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ” 

 “Cennet anaların ayakları altındadır” hadisine atıfta bulunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; “Evladını, sevgisi, merhameti ve fedakârlığıyla narin bir çiçek gibi büyüten annelerimizdir. Toroslar Belediyesi olarak her yıl seramızda özenle yetiştirdiğimiz kadife çiçeklerimizi bu yıl da annelerimize ulaştırarak, minnettarlığımızı ifade ettik. Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, bizim için sadece bir gün değil yaşamımız boyunca en değerli varlıklarımızdır. Başımızın tacı annelerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.