BAŞKAN BOLTAÇ’IN BAYRAM SOFRASINDA 5 BİN KİŞİ AĞIRLANDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ramazan Bayramı’nda samimiyetin, yardımlaşmanın, dayanışmanın temsili bir ‘Bayram Sofrası’ kurarak hemşehrileri ile bir araya geldi.

Güncel Yayın: 12 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2024 11:07:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ramazan Bayramı’nda samimiyetin, yardımlaşmanın, dayanışmanın temsili bir ‘Bayram Sofrası’ kurarak hemşehrileri ile bir araya geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de yer aldığı davete yaklaşık beş bin kişi katıldı. Başkanlar vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. 
31 Mart yerel seçimlerin ardından büyük destekle Tarsus Belediye Başkanı seçilen Genç Başkan Ali Boltaç, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Tarsus halkıyla bayram sofrasında bir araya geldi. Kubatpaşa Medresesi önünde kurulan bayram sofrası Tarsuslular tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Davette Başkan Boltaç’a Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de eşlik etti. Davete yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 
BAŞKAN SEÇER, ‘’BİZ HİZMET İÇİN BURADAYIZ’’
Bayram sofrasında hemşehrileri ile bir araya gelerek teşekkürlerini ileten Başkan Seçer, ‘’İnsanları mutlu eden en güzel ilaç sevgi. Bize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hem Ali başkanı Tarsus’a belediye başkanı yaptınız hem de beni ikinci kez başkan yaptınız sizlere teşekkür ediyorum. Tarsus’tan kimse endişe etmesin, Vahap başkanları Ali başkanları tarsusa en güzel hizmetleri yapacak, biz hizmet için buradayız, sizler için varız.’’ ifadelerini kullandı. 
BAŞKAN BOLTAÇ, ‘’ TARSUS'TA 5 YIL BOYUNCA HUZURLU, SAĞLIKLI BİR SÜREÇ OLACAK’’
Başkan Ali Boltaç Tarsus halkına seslenerek, ‘’Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Bu tabloyu çok özlemiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımı ile bu bayramda büyük bir sofra kuralım dedik. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Artık her sene Ramazan Bayram’ında bayram sofralarımız kurulacak. Vatandaşlarımız ile bir arada olunacak. Hep beraber bu memlekette 5 yıl boyunca huzurlu, sağlıklı bir süreç olacak. Uyumla, huzurla  çalışacağız ve bu yol memnuniyete çıkacak.’’ dedi
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.