MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçim’lerinde, Cumhur İttifakı çatısı altında seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 22:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçim’lerinde, Cumhur İttifakı çatısı altında seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat,  Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 
Ziyaret heyetini Meclis Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile Meclis üyeleri karşıladı. 
Mahmut Tat, MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Fatih Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı İlker Uyar ve çalışma arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Tarsus’un mevcut gündemi, ekonomik sorunları ve çözüm odaklı projeler hakkında da istişarede bulunuldu. 
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya , Cumhur İttifakı heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Her zaman ifade ettiğim üzere ‘ortak payda Tarsus’ etrafında kenetlenmemiz halinde çözülemeyecek hiçbir problem yoktur. Ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçte Tarsus Bölgesel Havalimanı ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi faaliyete başladığında Tarsus hem bölgenin hem de ülkemizin parlaya yıldızı olacaktır. Ben bu vesileyle Sayın Mahmut Tat ve ekibine başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. 
Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve başarı dileklerinde bulunduğunu dile getirerek Tarsus'un ekonomisinin tarıma bağlı olduğunu belirttiği konuşmasında “Sizlerin de yakından takip ettiği üzere Tarsus bir tarım kenti. Tarsus, Mersin’in sahip olduğu 3 milyon dekar tarım arazisinin 1 milyon dekarına sahip tarımsal gücü ile lokomotif bir kent. Tarsus Ticaret Borsası olarak bizlerde tarımsal üretim ve tarımsal pazarlamada üyelerimize yönelik çalışmalar yapıyoruz. ” şeklinde konuştu. 
Tarsus Ticaret Borsası’nın kent için yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiğini ve mevcut Borsa Meclisi’nin de Tarsus için başarılı işler gerçekleştirdiğini dile getiren Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı Mahmut Tat, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kazananın Tarsus olması dileğinde bulundu. 
Tarsus gibi önemli bir ilçenin vizyon projelere ihtiyacı olduğunun altını çizen MHP Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat,  kente kimlik kazandıracak devasa projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekledi. 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.