CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Siyaset Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 16:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Liva Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Organize edilen kahvaltıya ulusal ve yerel medyadan çok sayıda basın mensubu katılım sağlarken, Başkan Tuncer’e yoğun bir ilgi ve destek gösterildi.
Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, kahvaltıya katılım sağlayarak tüm desteğinin Ahmet Serkan Tuncer ile olduğunu belirterek;
“Ahmet Serkan Tuncer daha önce gençlik kollarında başkanlık yaptı ve partimizde başkanlık yaptı. Partide emekleri çoktur. Partimizin yüksek yetkili organları, kendisini belediye başkanlığına uygun gördü. Biz de örgüt olarak her zaman yanında olacağız ve çok yüksek bir oyla seçilmesi için çok çalışacağız.” diye konuştu.
Başkan Adayı Tuncer; Mersin’li olduğunu ve çocukluğunun bu şehirde geçtiğini belirterek, doğduğu, büyüdüğü kente Belediye Başkanı olmak istediğini anlattı.
Mezitli’ye aşık olduğunu ifade eden Tuncer, Mezitli’de çocukluğunun geçtiğini belirterek;
“Mezitli’ye aşık bir kişiyim. Geçen haftalarda öncelikle Genel Başkanımız Özgür Özel’in ve partimizin aldığı kararla bu görev bana verildi. Partimden aldığım terbiye doğrultusunda önce İlçe Başkanlığımızı, İl Başkanlığımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettim.
Ben Mezitli’yi çok seviyorum. Mezitli’nin her sokağını ve caddesini çok iyi bilirim. İlk marangoz Mehmet abimi de biliyorum, aşağı sokaktaki Ayşe teyzeyi de biliyorum. Tüm mahallelerin sorunlarına hakimim. Alt yapının nereden geçtiğini biliyorum. Gençleri, yaşlıları biliyorum. Ben bu yola emek vererek çıktım” dedi.
“Mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a Teşekkür Etti”
Başkan Adayı Tuncer, mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a da teşekkür ederek şunları ifade etti:
“Projelerimizi yürütüyoruz. Hazırladığımız belli başlı projeler var. Muhtarlarımızın taleplerini alıp, mevcut kadromuzla beraber hazırlayıp sizlerin huzuruna çıkacağız. Tecrübeli kadrolar ve fark yaratan projelerle biz hazırız.
Bugüne kadar sosyal demokrat anlayışıyla hizmet vermiş başkanlarımıza ve mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum. Onlar bizim büyüğümüz.”
Basın mensuplarının sorunlarına hakim olduğunu belirten Tuncer, son olarak şu ifadeleri kullandı;
“Sizlerin sorunlarına hakimim. Bugüne kadar benimle yol yürümüş basın mensupları iyi bilir ki, sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım.
1 Nisan sabahından sonra sizinle birlikte olacak ve sizinle yol yürüyeceğim. Bir iş önce sevmekle başlar. Kiminin kardeşi, kiminin evladıyım. Bu kardeşinize ve evladınıza sahip çıkın. 1 Nisan’da bu kutsal görevi hep birlikte devralalım.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.