TARSUS BELEDİYESİ FUARDA, YAZILI ESERLERİ VE TARSUSLU YAZARLARI İLE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Tarsus Belediyesi, CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde 8’incisi düzenlenen Mersin CNR Kitap Fuarı’nda Tarsuslu yazarları ve Tarsus’a dair kitaplarıyla 9 gün boyunca yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda Tarsuslu yazarlar okuyucu

Güncel Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 09:15:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde 8’incisi düzenlenen Mersin CNR Kitap Fuarı’nda Tarsuslu yazarları ve Tarsus’a dair kitaplarıyla 9 gün boyunca yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda Tarsuslu yazarlar okuyucularla buluştu.

Tarsus Belediyesi, 14-22 Ekim tarihleri arasında CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenen Mersin CNR 8. Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca Tarsuslu yazarları ve Tarsus'a dair kitaplarıyla dikkatleri üzerine çeken Tarsus Belediyesi, yaklaşık 200 bin kitapseveri ağırladı. Fuarda Tarsus Belediyesi, Tarsus'a dair yayınları ve Tarsuslu yazarların eserlerini sergiledi. Ayrıca, ünlü yazarların katılımıyla düzenlenen imza günleri ve etkinliklerde de Tarsus'un zengin kültürel mirası vurgulandı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, fuara katılımın Tarsus'un tanıtımına önemli katkılar sağladığını belirtirken, Tarsus'un köklü tarihi ve değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

Gazeteci Yazar Uğur Pişmanlık, Araştırmacı Yazar Hikmet Öz, Yazar Erkan Özaydın, Öykü Yazarı Cemile Cereb, Yazar Remzi Karabulut, Yazar Nihat Çapar, Yazar Hüseyin Sungur, Yazar Ufuk Sürmeli ve Yazar İsmail Sarp Aykurt gibi değerli isimlerin eserleriyle fuarda yoğun ilgi gören Tarsus Belediyesi, Tarsus'un edebi ve kültürel mirasının önemine vurgu yaparak katılımcılardan tam not aldı.

BAŞKAN BOZDOĞAN;" TARSUS'UN KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİNİ DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRACAĞIZ"

Kitap Fuarına katılım sağlayarak, Tarsuslu yazarlar ve stantları ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; "200 bin kişinin ziyaret ettiği fuar boyunca yazılı eserler ve Tarsuslu yazarların katkılarıyla kentin tanıtımına büyük katkı sağladı. Tarihi 10 bin yıla uzanan kentimizin köklü mirasına sahip çıkmanın ve bu mirası gelecek nesillere aktarmanın sorumluluğunu her zaman taşıyoruz. Bu nedenle, fuara katılım sağlayan ve eserleriyle şehrimize önemli katkılar sunan tüm yayınevleri ve yazarlarımıza özel teşekkürlerimizi sunarken, şehrimizin değerlerini yaşatmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum. Sizlerin destekleriyle Tarsus'un kültürel zenginliğini ve tarihi derinliğini daha geniş kitlelere ulaştıracağımıza inanıyoruz. " dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.