İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KOCAMAZ’DAN BATI MERSİN’E ÇIKARTMA

Hafta sonu Mersin’in batı ilçeleri Aydıncık, Anamur , Gülnar ve mahallerini ziyaret eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, esnaf ve vatandaşlardan tam destek aldı.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 14:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Hafta sonu Mersin’in batı ilçeleri Aydıncık, Anamur , Gülnar ve mahallerini ziyaret eden  İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz,  esnaf ve vatandaşlardan tam destek aldı. Büyük ilgiyle karşılanan Kocamaz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için 14 Mayıs tarihi netleştiği günden itibaren sahada çalışmalarına hız verdi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Mersin'de ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip çalmadık kapı, kucaklaşmadık insan bırakmayan İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz’da hafta sonu seçim çalışmalarına  Batı Mersin’de devam etti.

Kocamaz Batı Mersin turuna Aydıncık’tan başladı.  Aydıncık İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kocamaz, İlçe Başkanı İrfan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çoşkulu karşılamasının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, “Aydıncık hedefe kilitlenmiş, yeni üyelerimizle 14 Mayıs gününü bekliyor”. Dedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz daha sonra Anamur’a geçti.

Kocamaz, Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, Milletvekili Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ve teşkilat ile birlikte Anamur merkezde ki esnafları ve pazar yerini ziyaret etti. Esnaf gezileri sırasında halkın alım gücünün düştüğüne, esnafın ise ekonomik krizle boğuştuğuna bir kez daha şahit olduklarını ifade eden Kocamaz,” Enflasyon ve hayat pahalılığı hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın ortak şikayeti” dedi.

Kocamaz, Anamur ziyareti esnasında meydana gelen hortum felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ayrıca Anamur Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret eden Kocamaz birçok açılışın ardından Suriye’de görev yaparken kalp krizi nedeniyle şehit olan Anamur’lu  Piyade Uzman Çavuş Mehmet Karabulut’un cenaze törenine katıldı.

Gülnar ilçesindeki ziyaretindeyse Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar  Gülnar İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahin, Aydıncık İlçe Başkanı İrfan Şahin ,Milletvekili Adayı Erkan Arıcı,  ve partililer eşlik etti.

İYİ Parti heyeti Gülnar’da çarşı esnafını ziyaretinin ardından Gülnar’ın ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ettiler.

Alanboğaz mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kocamaz Dünyaya nam salmış Gezende eriği hasatı yapan vatandaşlarla bir araya geldi, İşlerinde kolaylıklar diledi. Kuskan, Zeyne, Çukurasma , Üçoluk ,İshaklar, Yarmasu  mahallerini ziyaret eden Kocamaz ve beraberindeki heyet Kurtsuyu halinde esnafın  sorunlarını dinledi.

Milletvekili adayı Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini vatandaşlara anlattı. Özellikle mevcut sistemin değiştirilmesi gerektiğini nedenleriyle anlatan Kocamaz, vatandaştan tam destek sözü aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.