Avrupa Filmleri Haftası Mersin’de

Gişelerde bulamayacağınız Avrupa filmleri, “Avrupa Filmleri Haftası”nda, AB Bilgi Merkezleri’nin desteğiyle, 10 ilde farklı tarihlerde Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.

Güncel Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 13:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gişelerde bulamayacağınız Avrupa filmleri, “Avrupa Filmleri Haftası”nda, AB Bilgi Merkezleri’nin desteğiyle, 10 ilde farklı tarihlerde Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Mersin AB Bilgi Merkezi koordinasyonunda, AB üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa filmi, 22-28 Eylül’de Mersin Palm City AVM Cinemarine’de halka açık ve ücretsiz olarak gösterime girecek.

Avusturya’dan “Oskar ve Lilli”, Belçika’dan “Molenbeek’in Tanrıları”, Bulgaristan’dan “Sonsuz Bahçe”, Estonya’dan “Eczacı Melchior”, Finlandiya’dan “Aurora”, Fransa’dan “En Başarılı Prodüksiyon”, Almanya’dan “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı”, İrlanda’dan “Amber’le Çıkmak”, İtalya’dan “İyiyim”, Letonya’dan “Evlilik Hayatım”, Litvanya’dan “Koşucu”, Malta’dan “Luzzu”, Hollanda’dan “Vahşi Amsterdam”, Polonya’dan “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, İspanya’dan “Kız Öğrenciler” ve İsveç’ten “Faili Meçhul” filmlerinin biletleri Mersin Palm City AVM Cinemarine gişelerinden ücretsiz temin edilebilmektedir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.