TOROSLAR’IN YENİ BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, MAZBATASINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Toroslar Belediye Başkanı seçilen Abdurrahman Yıldız, mazbatasını aldı.

Güncel Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 21:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Toroslar Belediye Başkanı seçilen Abdurrahman Yıldız, mazbatasını aldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da seçmenlerin büyük sevgisini kazanan Abdurrahman Yıldız, Toroslar Belediyesinin yeni başkanı oldu.

Mersin Adliyesi’nde, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, seçimlerde halkın iradesinin kendilerinden yana olduğunu söyledi.

 

Eşi Feride Yıldız, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlarla birlikte mazbatasını teslim alan Toroslar’ın yıldızı Abdurrahman Yıldız, mazbata teslim töreninin ardından Toroslar Belediyesi’ne gelerek görevine başladı.

                                                             

1994 yılında kurulan ilçenin 6. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Yıldız, belediye önünde kendisini karşılayan belediye personeline ve halka hitap etti.

 

“BİZ KAZANDIK, TOROSLAR KAZANDI”

 

Belediye önünde binlerce vatandaş ve belediye personeli tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Yıldız; “Biz kazandık, Toroslar ve Toroslar halkı kazandı. Bundan sonra Toroslar Belediyesi, hak, hukuk, adalet ve eşitlik temelinde yönetilecek” dedi.

 

Kutlama törenine, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Belediye Meclis Üyeleri, partililer, belediye çalışanları ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olmak üzere kendilerine destek veren, güvenen ve inanan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Yıldız; “Toroslar’ın kıymetli halkı hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Toroslar halkı seçimini yaptı. Bize görev tevdi etti. Biz de üzerimize aldığımız görevin ağırlığının farkındayız. Toroslar halkının 30 yıldır ulaşamadığı hizmetlere çok kısa bir sürede ulaşması gerektiğini, bu işin aciliyetinin, Toroslar halkının kıymetini biliyoruz. Biz kazandık, Toroslar kazandı, Toroslar halkı kazandı. Herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra sadece bize oy veren Toroslar halkı için değil, Toroslar’da yaşayan 350 bin hemşehrimiz için Toroslar’ı daha yaşanabilir, daha güzel, daha konforlu, daha kaliteli bir yaşam alanına çevirmek için yine 350 bin hemşehrimizin aklıyla, ortak kollektifli bir yönetim ile Toroslar’ı yöneteceğiz” diye konuştu.

 

“HİÇ KİMSE, KİMSENİN KARŞISINDA EĞİLMEK ZORUNDA KALMAYACAK”

 

“Toroslar, seninle gurur duyuyor!, Dik Dur Eğilme!” sloganlarıyla konuşmasına devam eden Başkan Yıldız; “Ben sizinle gurur duyuyorum. Yıkılmaz zannedilen kaleler, bunca yılın ardından sizin iradeniz ve gücünüzle değer ve hizmete kavuşuyor. 350 bin Toroslar’ın her biri dik duruyor, dik duracak ve hiç kimse kimsenin karşısında eğilmek zorunda kalmayacak. Burası Toroslar Belediyesi, bir kamu hizmet binası. Hiç kimse, Toroslar Belediyesinden hizmet almaya geldiğinde başka bir kimsenin, başka bir dayının torpiline ihtiyaç duymayacak. Bu belediye Toroslar’ın. Bu belediyeden 24 saat boyunca eşit ve adil hizmet alınacak. Kampanyamıza sonuna kadar destek veren, güvenen, bir uzlaşıyla bizim arkamızda duran örgütlerimize, onların yöneticilerine, kapı kapı gezen kadınlarımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum. Bize güvendikleri, inandıkları ve iradelerini bize teslim ettikleri için, Toroslar’ın 350 bin yurtaşına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“350 BİN TOROSLAR HALKI BİZDEN EŞİT VE ADİL HİZMET BEKLİYOR”

“Kollarımızı bu işe aday olduğumuz için sıvamıştık. Sadece ben değil benimle Toroslar’ın daha güzel günler yaşamasını isteyen tüm dostlarımla, yoldaşlarımla bu kampanyaya başlamadan önce kolları sıvamıştık” diyen Başkan Yıldız; “Ama şunun farkındayız. 350 bin Toroslar halkı bizden eşit ve adil hizmet bekliyor. Toroslar halkı bugüne kadar elde edemediği hizmetleri bizden bekliyor. Bugüne kadar ulaştırılmayan, bugüne kadar yapılamayan ya da yapılmayan hizmetlerin en kısa sürede yapılmasını bekliyor. Bunun farkındayız. Çalışan dostlarımız, işçi kardeşlerimiz, memur kardeşlerimiz, her biriniz müsterih olunuz. Alnının teriyle evine ekmek götüren, çocuklarının boğazına haram lokma sokmayan, alın teriyle çalışan hiç kimseyle problemimiz yok. Bundan sonra Toroslar Belediyesi hak, hukuk, adalet ve eşitlik temelinde yönetilecek. Herkesin yaşamı nasıl kaliteli ve konforlu hale getirilecekse bundan sonra Toroslar Belediyesi bunun için çalışacak. Bu da bizim tahaddümüz” dedi.

“EN BÜYÜK PROJEMİZ VİCDANIMIZ. BİZ BU KENTİ VİCDANIMIZ İLE YÖNETECEĞİZ”

“Biz dedik ki bir dolu projemiz var. Ama en büyük projemiz, vicdanımız. Biz bu kenti vicdanımız ile yöneteceğiz. Buraya gelerek bize ve Toroslar’a destek verdiğiniz için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. “Bu kenti bu hale getirenler gidecekler, biz kazanacağız” demiştik. 350 bin Toroslar halkı kazandı, biz kazandık, Toroslar kazandı” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız, konuşmasının ardından tüm hemşerileriyle selamlaşarak, görevine başladı.

“BAŞKAN YILDIZ’DAN, TEBRİK ÇİÇEKLERİNİZ BAĞIŞ OLSUN ÇAĞRISI”

Toroslar’da 30 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olarak görevi devralan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kendilerine gönderilen tebrik çiçekleri yerine Yardım ve İyilik Vakfı’na bağışta bulunulmasını istedi.

Görkemli bir törenle koltuğuna oturan Başkan Yıldız; “Toroslar Belediye Başkanlığı görevine başlamam dolayısıyla gönderdiğiniz tebrik çiçekleri için herkese teşekkür ederim. Tebrik çiçeği göndermeyi düşünen dostlarımız, Yardım ve İyilik Vakfı’nın; TR51 0006 4000 0016 6050 4115 79 İş Bankası hesap numarasına bağışta bulunabilirler” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.