BAŞKAN GÜLTAK: “BAŞARIMIZ ORTADA AKDENİZ’İN HİKÂYESİNİ DEĞİŞTİRDİK”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördüklerini ifade ederek; “Ayak basmadığımız yer, gitmediğimiz mahalle kalmadı.

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 19:41:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördüklerini ifade ederek; “Ayak basmadığımız yer, gitmediğimiz mahalle kalmadı. Esnafımızın da çoğunu gezdik ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hikâyemizin iyi olduğuna, halkımızın bize vereceği karnenin en yüksek puanlara dolu olduğuna inanıyorum. Çünkü Akdeniz’de 5 yıldır yaptığımız hizmet ve projeler ortada” dedi.

Seçim kampanyası kapsamında ilçe sakini vatandaşlarla buluşmaya devam eden Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti, hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Gültak, çocuklarla da yakından ilgilendi. Samimi bir ortamda gerçekleşen gezide Gültak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

“Akdeniz’de 5 yıldır yaptıklarımızı herkes görüyor”

Gelecek Pazar günü sandığa gidileceğini söyleyen Başkan Gültak, son virajda olduklarını dile getirdi, insanların kendilerine olan destek ve teveccühünün iyi olduğunun altını çizdi. Başkan Gültak, “Akdeniz’de ayak basmadığımız yer, gitmediğimiz mahalle kalmadı. Esnafın çoğunu gezdik ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hikayemizin de iyi ve güzel olduğunu düşünüyorum. Çünkü Akdeniz’de 5 yıldır yaptığımız hizmet, proje ve yatırımlar ortada, herkes görüyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın da teminatıdır” diye konuştu.

“Kentsel dönüşüm projeleri ile kentimizi yenileyeceğiz”

Başkan Gültak, özellikle kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan konutlara büyük ilgi ve rağbet olduğunu vurguladı. Önümüzdeki dönemde de projenin süreceğini kaydetti. “Birçok mahallemizde kentsel dönüşüm devam edecek” diyen Başkan Gültak, “Çay Mahallesi’nde 330 konutluk projemiz hazır. Ayrıca Barış, Bahçe, Çilek ve Turgutreis mahallerinde de yaklaşık bin konut yapacağız.

Bu şehrin trafik sorununu çözmek, yeşil alanlarını ve sosyal donatı alanlarını artırmak istiyorsak kentsel dönüşüm şart. Diğer türlüsü, sorunları halının altına süpürmek demektir. Tabi bunları 30 yıldır ilk kez biz yaptık. Tabi bundan sonra da kentsel dönüşüm projeleri hızla ve artarak devam edecek. Çünkü 6 Şubat depremi bize adeta tabutlarda oturduğumuzu gösterdi. Dolayısıyla kentsel dönüşüm projeleri olmazsa olmaz dediğimiz projeler arasında” ifadelerini kullandı.

“Kadınlar ve gençler için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz”

Sözlerinin devamında, huzur, barış, kardeşliğin yanı sıra hizmet ve projelerin devamı için 31 Mart’ta Akdenizli seçmenlerden destek isteyen Başkan Gültak; “Geçen 5 yılda bunu ortaya koyduk, ilçemizin makûs talihini değiştirdik. Kadınlar, gençler ve çocuklar için projeleri hayata kattık. Bu tür projelerin devamı için bizi tercih edin. Biz geldiğimizde bu hizmetlere devam edeceğiz. Herkesin ve her kesimin belediye başkanı olmaya devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.