Sabri Tekli: Sanayicilerimiz gururumuzdur

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinden (MTOSB) 10 firma yer aldı.

Güncel Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 20:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinden (MTOSB) 10 firma yer aldı. Listede yer alan firmaları kutlayan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, “Sanayicilerimiz ile gurur duyuyoruz” dedi.
İstanbul Sanayi Odası (İSO), “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. MTOSB, İkinci 500 listesinde de 10 firma ile yerini aldı.
Listede MTOSB içerisinde faaliyet gösteren firmalar içerisinde 47. Sırada Sertel Vida, 78. Sırada Kalekim Kimyevi Maddeler, 89. Sırada Unat Yağ, 203. Sırada Cam-İş Madencilik, 216. Sırada Hayri Uğur Tekstil, 308. Sırada Isopol Kimya, 324. Sırada Mey Alkollü İçkiler, 364. Sırada Senur Elektrik Motorları, 375. Sırada Sika Yapı Kimyasalları, 392. Sırada Teknik Masura yer aldı.
MTOSB Başkanı Sabri Tekli yaptığı açıklamada, ‘Birinci ve İkinci 500 sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran tüm firmalarımızı kutluyorum. Üretimden vazgeçmeyen, kentimizin ve ülkemizin üretim, istihdam ve ihracat rakamlarına katkı sunan tüm MTOSB firmalarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki yıllarda her iki önemli listede daha fazla firmamız ile yer almaya devam edeceğiz’ dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.