AK PARTİLİ VEKİL ADAYI SÖYLEMEZ'E ANAMUR'DA YOĞUN İLGİ

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı yörük kızı Avukat Havva Sibel Söylemez, seçim çalışmaları kapsamında yoğun ilgiyle karşılandığı Anamur'dan vatandaşlara seslenerek, "Başta memleketim Mersin olmak üzere, güçlü Türkiye

Güncel Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 00:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı yörük kızı Avukat Havva Sibel Söylemez,  seçim çalışmaları kapsamında yoğun ilgiyle karşılandığı Anamur'dan vatandaşlara seslenerek, "Başta memleketim Mersin olmak üzere, güçlü Türkiye'min hizmetkarı olmak için öncelikle Cumhurbaşkanımız, hem de kendim için çok güçlü bir destek istiyorum. Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz. Sizlere güveniyoruz. 2023 yılında da Cumhur İttifakı'mızla Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor oyla destekleyeceğiz ve sandıktan rekor oylarla çıkacağız." dedi. 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili aday listesinde üçüncü sırada yer alan Avukat Havva Sibel Söylemez seçim çalışmalarına Anamur'da hız kesmeden devam etti. Ak Parti Mersin İl Yöneticisi Zafer Karakaş, AK Parti Anamur İlçe Başkan vekili Durmuş Tolu, Anamur İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şakrucu ve teşkilat üyeleriyle birlikte Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ı ve Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şeref Gümüş ile yönetimini ziyaret eden Söylemez, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalarına Anamur'da Tahsin Soylu Caddesi esnaflarını ziyaret ederek devam eden Söylemez, büyük ilgi ile karşılandı. Söylemez cadde gezisi esnasında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, taleplerini dinledi, iyi bayramlar diledi. Yörük kızı Söylemez, iftarını ise Anamurlular ile açtı. 
Burada vatandaşlara seslenen Söylemez, şunları söyledi:
"Teşkilat mensuplarımızla beraber 14 Mayıs 2023 seçimleri için yağmur, çamur demeden yollardayız, çalışıyoruz. Bu seçim alnını seccadeye koyan kardeşlerimizle ayakları ile seccadeye basıp sonrasında da gülerek İslam Toplumunu küçümseyenlerin arasında olacak bir seçim. Bir taraftan Batının desteklediği başta Amerika olmak üzere emperyalistlerin desteklemiş olduğu ve Türkiye'de ki seçimleri etkilemeye çalışan güçlerle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin bir seçimi olacak. Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığının artık vatandaşlarımız farkında. Bir yanda Müslümanların tüm değerlerini ayaklar altına alan CHP, diğer yanda da tüm dünyada Müslümanların şerefini haysiyetini koruyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Sembolümüz seccadeyi ezip değerlerimizi ayaklar altına alan bu zihniyete, bu aziz millet 14 Mayıs'ta gereken cevabı en net şekilde verecektir. 
"MUHTEŞEM TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDECEĞİZ"
Sayın Cumhurbaşkanımız 100 yılda yapılacak işleri 20 yıla sığdırmıştır. Yüzyılın seçimini gerçekleştireceğimiz 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı amasız, fakatsız, lakinsiz ilk turda seçip, ülkemize hizmetimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Daha önce yapılamaz denilen bir çok hizmeti hayata geçiren iktidarımız Cumhuriyetimizin 100. yıl vizyonuyla çalışmalarını sürdürecek. Ülkemiz TOOG'u ile, SİHA'sı ile, İHA'sı ile, HÜRJET'i ile her şeye rağmen büyümeye devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bir eliyle Süleymaniye'yi, Selimiye'yi ihya edeceğiz; diğer eliyle konutlarımızı, millet bahçelerimizi, hastanelerimizi, havalimanlarımızı, yollarımızı inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz. Sizlere güveniyoruz. 2023 yılında da Cumhur İttifakı'mızla Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor oyla destekleyeceğiz ve sandıktan rekor oylarla çıkacağız.
"MERSİN'DE DOĞDUM, MERSİN'DE FİLİZLENDİM. BU TOPRAKLARA HİZMET ETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM"
Ben 14 Mayıs'ta öncelikle Cumhurbaşkanımız, hem de kendim için çok güçlü bir destek istiyorum. Ben sizin kızınızım. Mersin'in Gülnar ilçesinde doğdum. Mersin'in aşını yedim, suyunu içtim. Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda filizlendim. Bu topraklara hizmet etmek için bu yola çıktım. Mersin'imizi çok iyi biliyorum, memleketimin sorunlarını, ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Siz bana sahip çıkın, bende meclis kürsüsünde memleketime sahip çıkayım. Başta memleketim Mersin olmak üzere, güçlü Türkiye'min hizmetkarı olmak için sizlerin oylarına talibim. Ben 14 Mayıs'ta öncelikle Cumhurbaşkanımız, hem de kendim için çok güçlü bir destek istiyorum. İnşallah hep beraber, Anamur'dan çok güçlü bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz."
Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesiyle sona erdi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.