4 MAHALLENİN YOL ÇİLESİ TARSUS BELEDİYESİ İLE SONA ERİYOR

Tarsus Belediyesi, kentte konforu artırmak amacıyla asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Güncel Yayın: 24 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 24.06.2023 22:05:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, kentte konforu artırmak amacıyla asfalt çalışmalarına devam ediyor. Girne, Bahçe, Yeşil ve Şahin Mahallelerini kapsayan Sait Polat Bulvarı’na paralel yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar ile vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı mağduriyet sona eriyor.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların daha iyi bir ulaşım deneyimi yaşamasını sağlamak için yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında, Sait Polat Bulvarı'nın yan kısmında sıcak asfalt çalışmaları sürüyor. 2,5 kilometrelik yan yol için yaklaşık 8 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, 4 mahalleyi bağlayan bu yol daha konforlu bir hale getirilmiş olacak.

Yapılan bu çalışmalarla yollarda düzgün bir yüzey oluşturularak sürücülerin ve yayaların daha güvenli bir şekilde seyahat etmesi sağlanıyor. Yol kalitesinin artması ile mahalle halkı memnuniyetini dile getiriyor.

“TARSUS İÇİN HER DETAYI DÜŞÜNEREK ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Tarsus için her detayı düşünerek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Sait Bolat Bulvarı’nın paralelinde Girne, Bahçe, Yeşil ve Şahin Mahallelerimize ulaşımı sağlayan yolda sıcak asfalt serim çalışmalarımız sürüyor,  ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

“YOLDA GİDERKEN ÇOK SIKINTI ÇEKİYORDUK”

Yapılan asfalt serim çalışmasından memnuniyetini dile getiren bir vatandaş “Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Yolda giderken çok sıkıntı çekiyorduk. Ben zaten bu mahallede oturuyorum. Şu an gördüğün kadarıyla ferahlığa kavuşuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“TEKERLERİMİZ HEP HASAR GÖRÜYORDU,  ŞU AN ÇOK MEMNUNUM”

Yapılan asfalt hizmetiyle sorunların yok olduğunu ifade eden bir başka vatandaş “Mahalle olarak çalışmalardan çok memnunuz. Devalı rampalarda hep böyle sallanıp duruyorduk. Tekerlerimiz hep hasar görüyordu.  Şu an çok memnunum. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

“TOZDAN TOPRAKTAN KURTULDUK”

Tarsus Belediyesi’nin çalışmalarını beğendiğini belirten bir vatandaş “Çalışmalar çok güzel, devamını diliyoruz. Ben yolun kenarında esnafım, tozdan topraktan kurtulduk en azından.  Herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.