BAŞKAN YILMAZ, MEVLANA MAHALLESİ’NDE KÜLTÜR VE TAZİYE EVİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Mersin’in Merkez İlçesi Toroslar Belediyesinin Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kültür ve Taziye Evi’nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Güncel Yayın: 14 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 14.10.2023 10:12:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’in Merkez İlçesi Toroslar Belediyesinin Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kültür ve Taziye Evi’nin yapım çalışmalarında sona gelindi. Taziye Evi’nin yanında bulunan mevcut park yeri ise yapılan peyzaj çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mahalle Muhtarı Murat Yıldırak ve teknik ekibiyle birlikte Kültür ve Taziye Evi’ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi ve ekibinden bilgiler aldı.

Başkan Yılmaz; “Vatandaşlarımızın taziyelerini daha iyi bir ortamda kabul etmelerini sağlamak için Kültür ve Taziye Evi çalışmalarımıza diğer mahallelerimizde de devam ediyoruz” dedi.

Mevlana Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, çocuklarla da yakından ilgilendi. Mahalle sakinleri ise yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, seçim öncesi vaat ettiği projelerini bir bir hayata geçirirken, sosyal ve çevik belediyeciliğin en güzel örneklerini de sergiliyor.

Vatandaşların taleplerini de göz önünde bulunduran Başkan Yılmaz, Kültür ve Taziye Evi Projesiyle bölgenin önemli bir ihtiyacının giderildiğini kaydederek; “Acılar paylaşıldıkça azalır anlayışıyla Mevlana Mahallemizde ihtiyaç duyulan Kültür ve Taziye Evimizi hayata geçirdik. Yapım çalışmaları devam eden tesisimizi yakın zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Mahallemize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Kültür ve Taziye Evi çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.