BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI; “AKDENİZ’İN YÜKSELİŞİNE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM”

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak; 31 Mart’ta hangi partiye gönül vermiş olursa olsun Akdenizli tüm seçmenlerin oyuna talip olduğunun altını çizdi.

Güncel Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 16:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak; 31 Mart’ta hangi partiye gönül vermiş olursa olsun Akdenizli tüm seçmenlerin oyuna talip olduğunun altını çizdi. Başkan Gültak, “Halkımız arasında hiçbir ayırım yapmadım, her kesimin belediye başkanı olmayı başardım. Dolayısıyla hangi partiye gönül vermiş olursanız olun herkesin oylarına talibim. Akdeniz’in yükselişine, gelin hep birlikte devam edelim” dedi.

Mesudiye Mahallesi’nde, görkemli bir törenle miting havasında gerçekleşen seçim ofisi açılışına AK Parti Mersin Milletvekilleri Havva Sibel Söylemez ile Ali Kıratlı, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti il ve ilçe başkanlığı yöneticilerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılışını evlerinin balkon ve pencerelerinden izleyen mahalle sakinleri de ellerinde bayraklarla coşkuya ortak oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışın ardından söz alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; gece-gündüz demeden seçim kampanyasına katılarak emek veren partililere teşekkür etti.

“Herkesi kardeşimiz bilip kucakladık”

Konuşmasına; “Artık Akdeniz’de kardeşlik, huzur ve barış var. Hiç kimseyi Alevi olduğu için, Sünni, Yörük, Kürt veya Zaza olduğu için ayrıştırmadık” diyerek başlayan Başkan Gültak; “Herkesi kardeşimiz bilip kucakladık ve hepsi için hizmet verdik. Her kesim için hizmetlerimizi devam ettirdik. Bugün artık Akdeniz’de ayrımcılık yok. Huzur, barış, kardeşlik; kalıcı olarak var” diye konuştu.

“Bir parti evden çalışıyor, sahada gören yok”

Sözlerini, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemini dile getirerek sürdüren Başkan Gültak, “Önümüzdeki 31 Mart’ta, (Akdeniz özelinde) kâğıt üstünde 3 parti var. Ama bunlardan bir tanesi, homeofis... Ne demek? Evden çalışıyor, evden. Dışarıda gören yok, araba yok, afiş yok, Mesudiye, Kazanlı ile ilgili projesi var mı? Yok! Kendini gören yok. Geriye 2 parti ve adayları kaldı… Biri karşınızda duruyor. Bir diğeri; İstiklal Marşı’nı okumak zorunda değilim diyen bir eş başkan adayı… ‘Hakkı hakka tapan milletimin istiklal’ dizelerini Mehmet Akif, şarkı olsun diye yazmadı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, o Meclis’ten o İstiklal Marşı’nı okunmasın diye çıkarmadı. Bir devletimiz, bir bayrağımız var! Buna sahip çıkacağız. Üstelik bu zihniyet 15 yıl Akdeniz’i yönetmiş. Ne yapmış, ne kazandırmış? Kaostan başka bir şey var mı? Yok” ifadelerini kullandı.

“Akdeniz’in yükselişine kaldığımız yerden devam edelim”

Sözlerini; “Akdeniz, Akdeniz olalı bizimle birlikte ayağa kalktı” şeklinde sürdüren Başkan Gültak; “Dolayısıyla 31’inde oylarımızı iyi kullanmak zorundayız. Kentsel dönüşüme devam etmek istiyorsak, imar sorunlarını çözmek istiyorsak, kadınlara ve gençlere yönelik projelerin artarak sürmesini istiyorsak oy vereceğimiz yer bellidir. Akdeniz’de herkesin ve her kesimin, kime oy verirse versin her bireyin oyuna talibim, çünkü ben herkesin belediye başkanı oldum. CHP’lilerin de DEM’e oy verenlerin de İYİ Parti’ye oy verenlerin de birçok partiye gönlü olanların belediye başkanı olmayı başardım. Hepsinin, hepinizin oylarına talibim. Gelin Akdeniz’in yükselişine hep birlikte kaldığımız yerden devam edelim” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.