SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BAŞVURDULAR “KAPADOKYA TURUNU KAPTILAR”

Akdeniz Belediyesi’nin, kadınların katılımıyla düzenlediği ve Türkiye’nin en güzel bölgelerine düzenlediği tarih, kültür ve doğa gezileri devam ediyor.

Güncel Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 16:14:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi’nin, kadınların katılımıyla düzenlediği ve Türkiye’nin en güzel bölgelerine düzenlediği tarih, kültür ve doğa gezileri devam ediyor. Bugüne dek yüzlerce kadının katıldığı geziler kapsamında, son olarak sosyal medya üzerinden belediyeye başvuru yapan Akdenizli onlarca kadın Kapadokya gezisine götürüldü.

Aralarında 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı deprem felaketinden etkilenen ve aileleriyle birlikte Mersin’e yerleşen kadınlar ile evde kişisel bakım ve Onkobüs hizmeti alın kadınların da olduğu grup, Akdeniz Belediyesi’ne ait otobüsle Türkiye’nin en güzel yerlerinde biri olan Kapadokya’ya; geziye götürüldü.

Hafta sonu düzenlenen geziye katılan bazı gençler, önceki yıllarda yine Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz üniversite hazırlık kursları ile yine ücretsiz öğrenci kamplarına da katıldıklarını, bu yıl ise Kapadokya gezisine katılıyor olmaktan ayrıca büyük keyif ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kapadokya turuna çocukları ile katıldıklarını söyleyen bazı anneler de ilk kez böyle bir geziye katıldıklarını ve çok beğendiklerini söyledi. Gezide bol bol hatıra fotoğrafları çektiren ve sevdiklerine çeşitli hediyeler alan Akdenizli kadınlar, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkür etti, bu tür gezilerin devam etmesini diledi.

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.