TARSUS BELEDİYESİ 5. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMUNU GERÇEKLEŞTİRECEK

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Hacettepe Üniversitesi iş birliğiyle çevrim içi ortamda 5. ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu’ düzenlenecek. Dijital platformda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ‘İş Sağlığı ve Güvenliği İnsan Gücü’ konusunun ele alındığı

Güncel Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 11:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediyesi öncülüğünde Hacettepe Üniversitesi iş birliğiyle çevrim içi ortamda 5. ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu’ düzenlenecek. Dijital platformda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ‘İş Sağlığı ve Güvenliği İnsan Gücü’ konusunun ele alındığı sempozyumda, alanında uzman kişiler sunum yapacak. 26 Aralık 2023 Salı günü 08.45 ve 17.00 saatleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.  
 
5 OTURUMDA GERÇEKLEŞECEK
 
Sempozyumda, Dünyada ve Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği insan gücü ve ekip çalışmasının önemi, ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği insan gücü hizmet alanları – sorunlar ve çözüm önerileri, iş sağlığında yapay zeka,  iş sağlığı ve güvenliği insan gücü iyi uygulama örnekleri ve meslek hastalıkları tanı ve kayıt işlemlerinde insan gücü – iş ve meslek hastalıkları uzmanlığı konuları 5 oturumda yer alacak.
 
Sempozyuma katılmak için Tarsus Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.