Mezitli Cumhuriyet coşkusunu Atatürk büstü açarak yaşadı

Mezitli’de Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Merkez Mahallesi’nde bulunan Livora Cadde Sitesi’nde ‘Atatürk Büstü’ açılışı gerçekleştirdi.

Güncel Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 20:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli’de Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Merkez Mahallesi’nde bulunan Livora Cadde Sitesi’nde ‘Atatürk Büstü’ açılışı gerçekleştirdi. Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ‘Her siteye bir Atatürk büstü’ kampanyasıyla gerçekleştirilen Atatürk büstünün açılışına site sakinleri ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla birlikte Atatürk büstünün üstündeki kurdeleyi çeken Başkan Tarhan, kısa bir konuşma yaparak; “Atatürk büstümüzü yapmamızdaki amacımız hangi sitelerimiz fedakarlık yapıyor görelim istedik. Mezitli’de bulunan site yöneticileri bu konuda çok duyarlı. Kampanyamızı başlattığımızdan beri çok fazla sitemize Atatürk büstümüzü açtık. Livora Cadde Sitesi yönetimine de gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyorum. Mezitlimizde tüm balkonlarımızda Türk bayraklarını görmek beni çok mutlu ediyor. Çünkü Mezitli halkı cumhuriyetine inanan cumhuriyetine sahip çıkan bir yapıya sahip. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin 100. Yılını yeniden kutluyor, Atatürk büstümüzün sitemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dinç ise konuşmasında; “Cumhuriyetimizin 100. yılındaki böylesi anlamlı ve değerli etkinliğimize katılan ve düzenleyen herkese çok teşekkür ederim. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyetimizi kuran başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.