Fatih Yıldırım'dan Teşekkür Mesajı

Pazar günü gerçekleşen kongrede Milliyetçi hareket partisi Tarsus ilçe başkanlığına seçilen Fatih Yıldırım teşekkür mesajı yayımladı.

Siyaset Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 14:34:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Pazar günü gerçekleşen kongrede Milliyetçi hareket partisi Tarsus ilçe başkanlığına seçilen Fatih Yıldırım teşekkür mesajı yayımladı
Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi.
Saygıdeğer Kamuoyuna;
10.09.2023 Pazar günü bir bayram havasında gerçekleştirmiş olduğumuz kongremize katılım sağlayan ve bu coşkulu günümüzde bir arada olmaktan mutluluk duyduğum #Tarsus sevdalısı Değerli, Oda ve Dernek Başkanlarımıza, Sendika Başkanlarımıza, Basın Mensuplarımıza, Muhtarlarımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Kadın Kollarına teşekkür ederim.
 Çevre şehirlerden bizlerle kucaklaşmaya gelen, gücümüze güç katan ve varlıklarıyla bizleri onurlandıran; Toroslar Belediye Başkanımız Sn. Atsız Afşin YILMAZ, Silifke Belediye Başkanımız Sn. Sadık ALTUNOK, Çamlıyayla Belediye Başkanımız Sn. İsmail TEPEBAĞLI beyefendilere şükranlarımı sunuyorum. Mersin’de tüm Kongre süreçlerinde yanımızda olan Değerli Mersin Milletvekilimiz Sn. Levent UYSAL Bey ile, Mersin İl Başkanımız Sn. Serdar SOYDAN ve İlçe Başkanlarımız olmak üzere Partimizin, Teşkilatlarımızın tüm Başkan ve Yöneticilerine, kıymetli delegasyona ve üyelerimize sonsuz muhabbet ve saygılarımla teşekkür ediyorum. 
 
Bizim fikir ve ruh Dünyamızın ilk beslendiği kaynak olan Ülkü Ocaklarımızda sonsuza dek yaşayacak olan Ülkücü irade adına nazik katılımları dolayısıyla Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Emre Celal Gül’e teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan Tarsus Ülkü Ocaklarımızın değerli Başkanı Sn. Ahmet Bebek ve yönetimine bizlerden hiçbir zaman esirgemedikleri destekleri ve sarsılmaz beraberliğimiz için teşekkür ediyorum.  
Ayrıca kongre hazırlık sürecimizde baştan sona bizlerden desteğini esirgemeyen; Arzu Ofset ve Matbaacılık, Berdan Yemekçilik, Yeni Doğuş Matbaası, Kent Lokantası İşletme grubu, Aşiyan Düğün Salonları İşletme grubu ile bir nebze olsun bu özel günümüze  katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.