Vatandaşlar talep etti Belediye uyguladı

Her fırsatta ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını gözeten Mezitli Belediyesi, talepler doğrultusunda Denizhan Sitesi önündeki Taksi Kulübesi'ni yeni yerine taşıdı.

Güncel Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 10:20:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Her fırsatta ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını gözeten Mezitli Belediyesi, talepler doğrultusunda Denizhan Sitesi önündeki Taksi Kulübesi'ni yeni yerine taşıdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME Genel Kurulu'nun 10 Ağustos 2023 tarihli 2023/371 sayılı kararı doğrultusunda, 35411 Sokak ile 35420 Sokak kesişiminde bulunan GİŞKAD 10. Yıl Korusu adlı park alanı, kulübenin yeni yerleşim alanı olarak belirledi.
 
Mezitli Belediyesi taşıma süresince, park alanında yaşayan canlılara ve ağaçlara zarar verilmemesi, aynı zamanda vatandaşların parkı kullanım haklarının kısıtlanmaması üzerinde hassasiyetle durdu.Belediyeye bağlı ekipler, taşıma ve yapım sürecini titizlikle yürütürken parktaki canlı yaşamını ve yeşil alanı korumaya özen gösterdi.
 
Yapılan bu taşınma süreci, belediyenin vatandaşların görüşlerine saygı duyarak, şehir planlamasında insan odaklı adımlar attığının bir göstergesi olarak değerlendirildi.Yeni yerine taşınan Taksi Kulübesi'nin bölge halkının günlük yaşamını kolaylaştırması ve şehir estetiğine olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.