İBRAHİM YÜCESOY CHP AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI OLDU

Önceki dönem TMMOB Makine Mühendisler odası Mersin Şube başkanı İbrahim Yücesoy istifa ederek CHP Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı oldu.

Güncel Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 20:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Önceki dönem TMMOB Makine Mühendisler odası Mersin Şube başkanı İbrahim Yücesoy istifa ederek CHP Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı oldu.

İBRAHİM YÜCESOY KİMDİR?

1981 yılında Mersin Akdeniz Bahçe Mahallesi'nde dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve liseyi(Fen Lisesi) Toros kolejinde okudum.

İstanbul'da Doğuş Üniversitesi'nde %100 İngilizce Endüstri Mühendisliği okudum ve yüksek lisansımı Toros Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinde tamamlayıp yüksek mühendis ünvanı aldım.

Mezuniyet sonrası Mersin'de Etap Tarım AŞ.da satın alma mühendisi olarak çalıştım. Otomotiv sektörüne olan ilgimden dolayı Çukurova Makine A.Ş’de yurtdışı satın alma ve satış sonrası hizmetler mühendisi olarak çalıştım.Mesleki kariyerim için İstanbul'da Perkins Motorun Türkiye Distribütörü olan İlkerler Otomotiv A.Ş'de satış destek şefi olarak çalıştım.

Ailevi durumlar ve memleket özleminden dolayı Mersin'e dönüp Mersin Sebze ve Meyve Halinde bulunan aile şirketimiz olan Yücesoylar Tarımda yöneticilik yaptım ve hala devam ediyorum.

2013 yılında gerçekleşen Cumhuriyet tarihimizin en büyük organizasyonu olan Akdeniz oyunlarında ulaşım direktör yardımcısı olarak çalıştım. 2015 yılından beri Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda iSG dersleri veriyorum. B sınıfı iş güvenliği uzmanıyım. İleri seviyede İngilizce biliyorum

Çeşitli STK'larda görev alıp Akdeniz Rotaract Kulübünün kurucu üyeliğini yaptım.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi 6., 7. ve 10. dönemlerde yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi 12. ve 13. Döneminde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini aldım.

Türk Mühendis Ve Mimar Odalar Birliği Mersin İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri olarak görev aldım ve devam ettiğim bu görevlerden 2024 Ma

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.