TARSUS'TA KADINLAR İÇİN DEVRİM NİTELİĞİNDE ATÖLYELER

Tarsus Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Atölyesi etkinliği ile kırsal kesimde yaşayan kadınlara yönelik eğitimler vermeye devam ediyor.

Güncel Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 18:32:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Atölyesi etkinliği ile kırsal kesimde yaşayan kadınlara yönelik eğitimler vermeye devam ediyor. Mahmutağa Mahallesi'nde yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinlikte, doğru nefes almanın yaşam kalitesini artırıcı etkilerine dair bilgi verildi.

Tarsus Belediyesi toplumsal farkındalık oluşturacak etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. “Sağlıklı Yaşam Atölyesi” etkinliği ile katılımcılara çeşitli konularda bilgi sunuyor. Doğru nefes almanın önemi, öfke kontrolü, stres yönetimi, kaygıyla başa çıkma, kaliteli uyku için ipuçları, beden farkındalığı, hafıza güçlendirme teknikleri, zihin yönetimi, duygusal özgürleşme, nefesle zayıflama yöntemleri ve korkuyla başa çıkma gibi konuların ele alındığı bu atölyeler, kadınların günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı oluyor.

ATÖLYELER KIRSAL MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik, kadınların sağlıklı yaşam becerilerini geliştirmelerine ve toplumsal farkındalık oluşturmalarına katkı sağlıyor. Kadınların toplumsal yaşamda daha etkin rol alabilmelerini desteklemek amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, yerel topluluğun refahına katkı sağlamak için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Yapılan bu atölyeler çeşitli mahallelerde gerçekleştirilmeye devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.