DR. HALUK BOZDOĞAN, EV ZİYARETLERİNDE MEMLEKET SEVGİSİNİ ARTIRIYOR!

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan ev ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanıyor.

Güncel Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 10:23:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan ev ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanıyor. Çalışma programlarında sıklıkla ev ziyaretleri görülen Başkan Bozdoğan hemşehrilerinin evine misafir oluyor, çalışmalarını anlatıyor.  
Yoğun çalışma programlarıyla dikkat çeken Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan; esnaf halk, köy, STK ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşların evlerini ziyaret ediyor. Sosyal medya hesaplarında ev ziyaretlerini paylaşan Başkan Bozdoğan evlerde hemşehrilerinin çayını içiyor, sohbet ediyor çalışmalarını anlatıyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde gün içerisinde esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürürken akşamları ise partisinin il, merkez ilçe ve gençlik kolları teşkilat üyeleri ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.
“BİZLERİ HER DAİM GÜLER YÜZLE KARŞILAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Evlerine konuk olduğu vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Bozdoğan, “İnşallah hep birlikte el ele, omuz omuza vererek şehrimizi daha da iyi noktaya taşıyacağız. Bizleri her daim güler yüzle karşılayan hemşehrilerimize layık olmak ve onların hayır dualarında yer almak için durmuyoruz” diye konuştu.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.