“Toroslar, ticaretin merkezi olacak”

Hayata geçireceği projelerle birlikte Toroslar’ın adını dünyaya duyuracağını vurgulayan Öz, “Hazırladığımız ve hayata geçireceğimiz projelerde; kadınlara, gençlere, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza öncelik vererek Toroslar’ı ticaretin merke

Siyaset Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 09:03:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Hayata geçireceği projelerle birlikte Toroslar’ın adını dünyaya duyuracağını vurgulayan Öz, “Hazırladığımız ve hayata geçireceğimiz projelerde; kadınlara, gençlere, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza öncelik vererek Toroslar’ı ticaretin merkezi haline getireceğiz ve Toroslar’ın adını dünyaya duyuracağız” dedi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Çağdaşkent Mahallesinde bulunan semt pazarını ziyaret etti. Ziyarette pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılaşan Öz, hem pazarcı esnafından alışveriş yaparak taleplerini dinledi hem de vatandaşlarla sohbet ederek Toroslar ilçesiyle ilgili önerilerini tek tek not aldı.
 
“TOROSLAR İÇİN BAKANLIK KAPILARINDA YATARIM”
 
Ziyarette elini sıktığı her bir vatandaştan ve pazar esnafından destek sözü alan Öz, “Vatandaşımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Kimsenin bu konudan şüphesi olmasın. Hayalim olan Toroslar için hazırladığımız her bir projeyi hayata geçireceğiz. Gerekirse ilgili bakanlıkların kapısında yatarım, ama o projeyi bakanlıktan onaylatırım. Milletvekili olduğum dönemde de bunu birçok kez yapmıştım, söz konusu Toroslar olunca yine yaparım. Benim tek bir hayalim var; o da Toroslar. Hayalim olan Toroslar’da hedefim, gelişen bir Toroslar yaratmak” dedi.
 
“TİCARETİN KALBİ TOROSLAR’DA ATACAK”
 
Seçildiği takdirde Toroslar’ı cazibe merkezi haline getireceğini belirten Öz, “İlçemizde ticaret ve ekonomi açısından bazı eksikliklerimiz olmuştur. İlçemizin gelişmesi ve istihdamı artırmak için çeşitli sektörleri kapsayan büyük bir ticaret merkezine ihtiyaç duyulmaktadır. Seçildikten sonra hayata geçireceğimiz projelerle birlikte, ticaret sektörlerinin işyerlerinin olacağı ve bünyesinde 150 işyeri barındıracak olan Toroslar Ticaret Merkezi’nin kurulmasını sağlayacağız. Bu sayede de Toroslar’ı ticaret merkezi haline getireceğiz. Ticaretin kalbini Toroslar’da attıracağız. Toroslar’ın adını dünyaya duyuracağız” ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.