TARSUS BELEDİYESİ SAĞLIK VE HİJYENDE ÖDÜN VERMİYOR

TARSUS’TA ÇÖP KONTEYNERLERİ PERİYODİK YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Güncel Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 18:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TARSUS’TA ÇÖP KONTEYNERLERİ PERİYODİK YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde düzenli aralıklarla konteynerlere temizleme ve dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Sağlık ve çevre hijyenini korumak amacıyla periyodik olarak yapılan arıtmalar, kırsal ve merkez mahallelerde sürdürülüyor.

Tarsus Belediyesi, daha temiz bir çevre oluşturmak ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çöp konteynerlerin temizliği ve dezenfekte çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sağlıyor. Tüm mahallelerde bulunan çöp konteynerleri, düzenli olarak arıtılarak mikrop ve koku oluşumu engelleniyor.

DEZENFEKTE İŞLEMİ İLE 15 GÜN SİNEK SORUNU YAŞANMIYOR

Çevre hijyeninin yanı sıra sinek ve kötü kokuların önlenmesine önem veren ekipler, bu kapsamda çöp konteynerleri üzerine periyodik olarak uygulanan sinek uzaklaştırma ve koku giderici ilaçlar, 15 gün boyunca etkisini sürdürüyor. Çevre ve sağlık odaklı hizmet sağlayan Tarsus Belediyesi çalışmalarını titizlikle gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.