BAŞKAN GÜLTAKTAN EMEKLİ ÖĞRETMENİNE VEFA

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çankaya İlköğretim Okulu’ndan öğretmeni olan Güler Özbay’ı, aynı dönemde birlikte okuduğu arkadaşlarıyla birlikte evinde ziyaret etti.

Güncel Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 22:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çankaya İlköğretim Okulu’ndan öğretmeni olan Güler Özbay’ı, aynı dönemde birlikte okuduğu arkadaşlarıyla birlikte evinde ziyaret etti. Öğretmenine çiçek hediye eden Başkan Gültak, emekli öğretmen Özbay’ın öğretmenler gününü kutladı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak,  24 Kasım Öğretmenler Gününde, kendi ilkokul öğretmenini de unutmadı. Öğretmenine çiçek hediye eden Başkan Gültak, elini öperek gününü kutladı. Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Gültak, ilkokulu Çankaya İlköğretim Okulunda okuduğunu söyleyerek, “Okuldan mezun olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte oradaki öğretmenlerimizden Güler hocamızın evine geldik. Kendisinin elini öpüp, gününü kutladık. Halini hatırını sorduk” dedi.

“Çok mutlu oldum”

Başkan Gültak ve öğrencilerinin kendisini ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren emekli öğretmen Güler Özbay ise kendisinin de ilkokulu Çankaya İlköğretim Okulunda okuduğunu ifade ederek, “Çankaya İlköğretim Okulu’nda 27 yıl öğretmenlik yaptım. Bugün de öğrencilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.