CHPli Sinan Koç Toroslar’da iddialı

CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, seçim kampanyalarına başladı. Projelerini hazırlayan CHPli Koç, Toroslar’da iddialı.

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 10:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, seçim kampanyalarına başladı. Projelerini hazırlayan CHPli Koç, Toroslar’da iddialı.

CHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Toroslar halkının kendilerine güvendiklerini söyleyen Koç, yüzde ellinin üzerinde oy alacaklarını ifade etti.

Toroslar’ı sokak sokak gezdiklerini ve halktan karşılık bulduklarını vurgulayan CHP'li Koç, “Kentimizi geziyoruz, projelerimizi tek tek anlatıyoruz” dedi. Toroslar’ın her zaman daha güzelini hak ettiğini belirten Koç, “Amacımız kentimizi doğasıyla, deniziyle ve tüm yaşam alanlarıyla yeni bir boyut kazanacak. Umutla, dayanışmayla ve emekle yaşanılabilir bir kent yaratmak için var gücümüzle hep beraber geliyoruz. Ortak paydamız; iyi ve yeni bir şehir yaratmak. Umutluyuz, güçlüyüz ve en önemlisi yaşama ve emeğe değer veriyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR’İ YENİDEN KAZANACAĞIZ”

İnsan odaklı hizmet yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Koç, “Hizmet ve medya sektöründe faaliyet gösterdiğim için insan odaklı hareket ediyoruz ve yerel yönetimde de bunu sürdüreceğiz ve halkımız da bunu biliyor bize güveniyor” ifadelerini kullandı.

Koç, Mersin Büyükşehir'de CHP'nin yeniden kazanması için gayret edeceklerini vurguladı. Bu seçimlerde de Büyükşehir Belediyesi’ni alacaklarına inandığını söyleyen Koç, “Mersin’de CHP yeniden kazanacak, Mersin yine hizmet görecek. Halkımıza güvenim tam. Yine alnımızın akıyla, dürüstlükle bu seçimden kazanarak çıkacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.