KOCAMAZ: “HER TÜRLÜ YALAN VE İFTİRALARLA DİKKAT BAŞKA YERLERE ÇEKİLDİ”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesiyle çalışmalarını hızlı bir şekilde seçim bölgesinde sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 14:19:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesiyle çalışmalarını hızlı bir şekilde seçim bölgesinde sürdürüyor.

Kocamaz, bu kapsamda Tarsus’un  Ova mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelip istişarelerde bulundu, sıkıntılarını dinledi.

Tarsus İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Özdil, 28. Dönem Milletvekili Adayı Esin Erkoç, Tarsus’un sevilen Doktorlarından Ahmet Kalmış ve Teşkilat Yöneticileriyle birlikte Kargılı, Çiçekli, Çağbaşı ve Alifakı mahallelerini ziyaret eden Kocamaz, Muhtarlar ve vatandaşlarla ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları konuştu 14 ve 28 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde yaşananlar ve 2024 Mart ayında yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri, seçimlerde İYİ Parti’nin izleyeceği politika ve yol haritasının anlattı. Ziyaretlerde vatandaşlar hayat pahalılığı ,enflasyon ve zamlardan dert yandı.

İktidarın seçim zamanı verdiği sözleri hatırlatarak konuşmasına başlayan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, seçim öncesi verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, ama seçim sonrası milletin 180 derece ters bir şekilde bir sonuçla karşılaştığını söyledi.

Kocamaz; “Zira, Milletin elindeki fırsat kaçtı! Oylarınızı aldı, zamları ardı ardına sıraladı. Sadece akaryakıta yapılan zam yüzde yüzü geçti” dedi.

Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Türkiye’nin haksız bir rekabet ortamında bir seçim yaşadığını, bir tarafta iktidarın, devletin tüm gücünü, maddi tüm imkanlarını, bürokratlarını il ve ilçe yöneticilerini kullandığını belirtti.  Kocamaz, haksız bir rekabet ortamında bu seçimi alabilmek için ellerindeki her türlü devlet imkânı kullanarak demokratik olmayan bir ortamda bir genel seçim yaşandığını belirti.

Kocamaz, “Genel Seçimde Milletimiz içi boşatılmış bir hazineye rağmen, karşılığı olmadığı halde, bol keseden verilen vaatlere inandı, açıkçası kandırıldı! İnsanlar enflasyon ve hayat pahalılığı altında ezilirken, seçim sürecinde bu konu hiç konuşulmadı! Konuşturulmadı!” şeklinde konuştu.

Her türlü yalan ve iftiralarla dikkatin başka yerlere çekildiğini vurgulayan Kocamaz,” Millet İttifakına mensup Partilere, İYİ PARTİ’lilerde dahil “teröristlerle işbirliği yapıyorlar” iftirası atılarak maalesef bu yalanlara Milletimizde inandırıldı! Bu nedenle Milletimizi suçlayacak halimiz yok! Sonuçta,bizler kendimizi iyi ifade edememişiz ki, bizim doğrularımız Milletimize inandırıcı gelmezken, mevcut iktidar partilerinin söylediği yalanlar ve tezviratlar Milletimizi daha çok etkilemiş! Aksi takdirde, yapılan bunca yanlışa, Ülkemizin maalesef iyi yönetilmediği gerçeklerine, enflasyon ve hayat pahalılığının Milletimizi kasıp kavurmasına, yükselen döviz fiyatlarına rağmen böyle bir sonuç gerçekleşti! Ve bugün Milletimiz, bu acı gerçeklerle yüz yüze geldi! Keşke bizler haksız çıksaydık ta bugün yaşananlar, hayal kırıklıkları, Milletimizi adeta oy verdiği için cezalandıran bu zamlar, bu zulümler yaşanmamış olsaydı! “dedi.

Konuşmasında 2024 Mart ayında yapılacak olan  Yerel Seçimleri hatırlatan Kocamaz, “ İktidar bütün yanlışlarına ve yaşattıklarına rağmen, gayet pişkin bir tavırla yerel yönetimler için Milletimizden oy isteyebiliyor! Tabi ki, kararı yine Milletimiz verecek!” Diyerek yerel seçimde en iyi neticeyi almak için var güçleri ile çalışacaklarını ve Mersin dahil 13 ilçesinde başarılı olacaklarını vurguladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.