TÜRKİYE’NİN EN UYGUN FİYATLI KIR DÜĞÜN SALONU İLK KINA GECESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Tarsus Belediyesi, Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarından biri olan Kır Düğün Salonu'nda ilk kına gecesi etkinliğini düzenledi

Güncel Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 17:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarından biri olan Kır Düğün Salonu'nda ilk kına gecesi etkinliğini düzenledi. Berdan Parkı içinde bulunan bu özel mekânda dünya evine adım atacak olan Buse Aldemir ve Emre Ceylan çifti, kır düğün salonunun muhteşem atmosferinde unutulmaz bir kına gecesi töreni gerçekleştirdi. Etkinlikte çiftler, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini sunarak, bu uygun fiyatlı hizmet için memnuniyetlerini dile getirdi.

Tarsus Belediyesi, Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarından biri olan Kır Düğün Salonu'nda gerçekleşen ilk kına gecesi etkinliği ile çiftlere destek olmaya devam ediyor. Berdan Parkı içinde hizmet veren bu özel mekân, düğün hazırlığındaki çiftlere ekonomik bir alternatif sunuyor. Görkemli ışığıyla dikkat çeken Kır Düğün Salonu, sadece 3000 TL gibi uygun bir ücret karşılığında çiftlere kapılarını açıyor. Bu hamle, artan düğün maliyetlerine rağmen Tarsus Belediyesi çiftlerin özel günlerinde yanlarında oluyor. Belediyenin ekonomik ve kaliteli bir düğün mekânı sunarak çiftlere destek olma çabası, çiftler tarafından takdirle karşılanıyor. Uygun fiyatlı hizmet sunumuyla Tarsus Belediyesi, artan maliyetler ve yüksek enflasyona karşı evlenecek olan çiftlere unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunuyor.

“BİZİM GİBİ EVLENECEK OLAN ÇİFTLERE BURAYI MUTLAKA ÖNERİYORUZ”

Dünya evine girmeye hazırlanan Damat Emre Ceylan Kır düğün salonunu çok beğendiklerini ve tercih ettiklerini belirterek, “Halka açık, konsept olarak çok beğendim. 10 üzerinden 10 puan verdik. Bizim gibi evlenecek olan çiftlere burayı mutlaka öneriyoruz, gayet güzel bir yer olmuş. Fiyatı çok uygundu, bütçemize büyük destek sağladık” ifadelerini kullandı.  

“MUTLULUĞUMUZA ORTAK OLDUNUZ, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gelin Buse Aldemir teşekkür ettiklerini ve destek olduklarını belirterek, “ Ekonominin bu kadar zor olduğu bu günlerde yeni evlenecek çiftlere başkanımız gerçekten büyük bir destek sağlamış oldu böyle bir salonu hizmete sunmakla. Her bütçeye uygun paket şeklinde hazırlanmış. Tarsus Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Mutluluğumuza ortak oldunuz” dedi.

Tarsus Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda dünya evine girmek isteyen çiftlerin “0530 070 09 90” numarası üzerinden randevu alınabileceği belirtildi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.