VİRANE HALDEKİ FATİH PARK YENİLENEREK, MODERN HALE GETİRİLDİ

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Mahallesi’nde bulunan virane haldeki Fatih Parkı’nı yenileyerek, modern hale getirdi.

Güncel Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 18:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Mahallesi’nde bulunan virane haldeki Fatih Parkı’nı yenileyerek, modern hale getirdi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kamelya ve oturma grupları, spor aletleri, oyun ve aydınlatma grupları kazandırılarak, vatandaşların hizmetine sunulan Fatih Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, birim müdürleriyle birlikte, Fatih Parkı’nda gerçekleşen kapsamlı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Akdeniz’in bütün mahallerinde vatandaşlara en iyi konforda hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Başkan Gültak, Huzurkent Mahallesinde harabe halde bulunan Fatih Parkı’nı yenilediklerini, oyun grupları ve yeşil alanlarla modern bir hale getirdiklerini söyledi.

Huzurkent Mahallesi’nde önemli bir ihtiyacı yerine getirdiklerini dile getiren Gültak, “Daha önce burada bir park vardı ama bir iki ağaçtan oluşuyordu. Metruk bir haldeyken park, bir anda yaptığımız çalışmalarla, yemyeşil ağaçların olduğu, piknik alanlarının olduğu oturma alanlarının olduğu güzel bir parka dönüştü. Bir yandan camimiz, bir yandan etrafımızdaki mahallelerle vatandaşlarımızın verimli bir şekilde kullanacağı alana dönüştü. Parkımız tüm Huzurkent halkına hayırlı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.