Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”

Proje tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “İşinde uzman ekibimizle birlikte gece gündüz çalışarak Toroslarımızın geleceği için 5 başlık altında 33 projemizi hazırladık.

Siyaset Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 21:26:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Proje tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “İşinde uzman ekibimizle birlikte gece gündüz çalışarak Toroslarımızın geleceği için 5 başlık altında 33 projemizi hazırladık. Toroslar’ı hep beraber birlik içerisinde yönetmek için geliyoruz” dedi.
 
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen proje tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Soyer, AK Parti Toroslar İlçe Koordinatörü İhsan Akagündüz, MHP KAÇEP Mersin İl Başkanı Aslı Konte Öz, Türk Eğitim-Sen Başkanı Metin Ercan, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, 23. Dönem MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendisine Toroslar için adaylık görevi verilmesinden dolayı şükranlarını sunan Öz, salonu dolduranlara da teşekkür etti.
 
SALON DOLDU TAŞTI, PROJE TANITIM TOPLANTISI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu salon dolunca salona giremeyen vatandaşlar için dışarıya sinevizyon kuruldu. Binlerce vatandaşın akın ettiği proje tanıtım toplantısı miting havasında geçti. Öz’ün konuşması salonu dolduranlar tarafından sık sık kesilerek, “Toroslar’ın umudu Ali Öz, Toroslar seninle güzelleşecek, Toroslar’ın mimarı Ali Öz olacak” şeklinde sloganlar atıldı.
 
“DERDİNİZİ DERT EYLEYİP ÇÖZMEYE, SEVİNCİNİZE ORTAK OLUP ÇOĞALTMAYA GELİYORUZ”
 
Toroslar adayı Öz konuşmasında, “Adını heybetli ve eşsiz dağlarından alan Toroslar, bayrağımızın nazlı nazlı dalgalandığı Toroslar, yüreğinde vatan sevdası olan, fazilet ve ferasetin timsali sevgili Toroslar halkı dürüstlüğümüz ve doğruluğuyla yıkılmaz inancımız ile çıktık bu yola. Sizlerin de büyük destekleri ile hizmet sevdası ile bu uğurda ilerleyeceğiz. Derdinizi dert eyleyip çözmeye, sevincinize ortak olup çoğaltmaya, uzanacak bir el bekleyenleri kucaklamaya geliyoruz” dedi.
 
“TOROSLAR’I HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”
 
Toroslar’ın zenginliklerine de değinen Öz, “Cesaretle, bilimle, bereketle ve insan merkezli bir hizmet anlayışıyla Toroslar’ı hep beraber, birlik içerisinde yönetmek için geliyoruz. Toroslarımız taşıyla, toprağıyla tabiri caizse cennet gibi. Toroslar’da hep birlikte el ele vererek ilçemize çağ atlatacağız. El ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek ilçemizi hak ettiği yerlere getireceğiz. Toroslar’ı hep beraber birlik içerisinde yönetmek için geliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“TOROSLAR CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
 
Toroslar için hazırladıkları 33 projeden bahseden Öz, “Başta şehircilik projeleri olmak üzere 5 başlık altındaki projelerimiz ekonomik kalkınma ve turizm, eğitim spor ve sosyal projeler, kırsal kalkınma, tarım ve hayvancılık ile temel belediyecilik hizmetleri olacak. Projelerimizi seçildikten sonra hiç vakit kaybetmeden birer birer hayata geçirerek Toroslar’ı cazibe merkezi haline getireceğiz. Projelerimiz tamamlandıkça ticaretin kalbi de Toroslarımızda atacak. Toroslar için çok güzel projeler hazırladık. Allah’ın izniyle seçimleri kazanmamızın ardından 1 Nisan’dan itibaren Toroslarımız için çalışacağız” şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.