CHP’li Seçer, partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında konuştu

“HUZUR İSTİYORUZ, HAKÇA DÜZEN İSTİYORUZ”

Güncel Yayın: 16 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.04.2023 19:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

 

“HUZUR İSTİYORUZ, HAKÇA DÜZEN İSTİYORUZ”

CHP’li belediye başkanı Vahap Seçer, 4 yıllık görev sürecinde unutamayacağı iki şeyin AKP hükümeti tarafından kendisine yapılan ayrımcılık ve uğradığı adaletsizlik olduğunu belirterek “Biz Mersin’de insanlara nasıl ayrımcılık gayrımcılık göstermeden yaklaşıyorsak tüm Türkiye’ye öyle yaklaşacağız. Biz huzur istiyoruz. Bağırmak çağırmak istemiyoruz. Hakça bir düzen istiyoruz. Refah adaletli dağılsın istiyoruz. Onun için bize destek verin” dedi. Seçer, CHP’nin milletvekili aday listeleriyle ilgili tartışmalara da değinerek “Mutlaka bir kırgınlık olacak anlayışla karşılıyorum ama onlar da bizleri, Sayın Genel Başkanımızı anlayışla karşılasınlar. Bu halkın hatırı için, bu ülke için az konuşup çok çalışarak birlik beraberlik içinde başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’YE BAHARLAR GETİRECEĞİZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP’nin Mersin Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

Milletvekili adaylarının konuşmalarının ardından sahneye çıkan Vahap Seçer, partilileri ve Millet İttifakı partilerinin temsilcilerini “Türkiye’nin iktidarına beraber yürüdüğümüz arkadaşlarım” diyerek selamladı.

28. dönemde aday listelerinde yer almayan milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen’e Mersin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vahap Seçer, “Bundan 4 yıl önce yine bu salonda bulunanlar birlikte azmederek, çalışarak Mersin’de baharı getirdiler. Mersin’de baharı Vahap Seçer ile getirdiler. Şimdi sana söz yine baharlar gelecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında, Millet İttifakının iktidarında Türkiye’ye baharlar getireceğiz” dedi.

“GENÇLER BAĞIRAN, PARMAK SALLAYAN SİYASETÇİ İSTEMİYOR”

Gençlerin, kadınların “bize bağıranları istemiyoruz. Bize parmak sallayanları istemiyoruz. Bize ayar çekmek isteyenleri istemiyoruz” dediğini aktaran Vahap Seçer, “Mersin’de olduğu gibi, kadınlarımıza, çocuklarımıza, Anamurluya, Gülnar’ın Toroslarındaki Yörüğe, Tarsus’a,  Şevket Sümer’e, Kazanlı’ya nasıl şefkatle yaklaşıyorsak, kardeşçe yaklaşıyorsak Türkiye’de doğudan batıya, kuzeyden güneye 85 milyona aynı hissiyatla yaklaşacağız. Biz Türkiye’ye huzuru getirmek için yola çıktık. Bana soruyorlar: 4 yılda bu iktidarla belediye başkanlığı yaptın. Aklında kalan iki şeyi söyle diyorlar. Ben de diyorum ki bir uğradığım ayrımcılık, iki uğradığım haksızlık ve adaletsizlik. Biz bunları yaşatmayacağız. 15 Mayıs sabahından sonra bugün şikayet ettiğimiz hiçbir konuyu halkımıza yaşatmayacağız. Halkımıza bilgiçlik yapmayacağız. Onların yaşamından dolayı, itikadından dolayı, meşrebinden mezhebinden dolayı kendilerini ayrı, öteki, yalnız, zavallı hissetmelerine meydan vermeyeceğiz. Onlara kol kanat gereceğiz” ifadelerini kullandı.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU İÇİN OY İSTİYORUM”

Türkiye’ye demokrasi anlayışını, bolluğu, refahı, sevgiyi, saygıyı getirmek için yola çıktıklarını kaydeden Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz Mersin’de insanlara nasıl ayrımcılık gayrımcılık göstermeden yaklaşıyorsak tüm Türkiye’ye öyle yaklaşacağız. Buradan tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Biz huzur istiyoruz. Bağırmak çağırmak istemiyoruz. Biz savaş, gözyaşı istemiyoruz. Hakça bir düzen istiyoruz. Refah adaletli dağılsın istiyoruz. Onun için bize destek verin. Bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş olabilirsiniz. Millet İttifakı bileşenleri içinde hangi partiyi kendinize yakın görüyorsanız gidin ona oyunuzu atın, helali hoş olsun. Ama hepimizin temel ilkeler çerçevesinde birleştiğimiz, ortak mutabakat metnine imza attığımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan ettiğimiz Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyorum.”

“BİRLİKTE KAZANABİLİRİZ”

Milletvekili adaylarına, “yanınızdayım, birlikte çalışacağız” mesajı veren Seçer, “Bu mücadeleyi hep birlikte kazanabiliriz. Saklanarak değil, içimizden kurdu kemirterek değil. Kulaklarınızı tıkayın. Çok iyi adaylarımız var. Aday adaylarımızın hepsi değerliydi. Mutlaka bir kırgınlık olacak anlayışla karşılıyorum ama onlar da bizleri, Sayın Genel Başkanımızı anlayışla karşılasınlar. Bu halkın hatırı için, bu ülke için az konuşup çok çalışarak birlik beraberlik içinde başlıyoruz” dedi.

Vahap Seçer daha sonra CHP’nin Mersin milletvekili adayları Ali Mahir Başarır, Gülcan Kış, Mehmet Emin Ekmen, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır, Emre Yılmaz, Nursen Yücesoy Temizkan, Leyla Serin Kırık, Ahmet Yorgun, Mehmet Gültekin Uğur, Şerife Arıcı, Güven Kocabıyık ve Neslihan Çelebi’yi sahneye davet ederek “başlıyoruz” pozu verdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.