AKDENİZ BELEDİYESİ “ÜRETİYOR, DÖNÜŞTÜRÜYOR, KAZANIYOR”

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla parklar ve bahçeler ile yeşil alanlar için banklar, kamelya ve çöp kutuları üretiyor.

Güncel Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 19:08:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla parklar ve bahçeler ile yeşil alanlar için banklar, kamelya ve çöp kutuları üretiyor. Ekipler, sadece bu yıl içinde 100 adet kamelya, 150 adet piknik masası, 550 adet bank ve 300 adet çöp kovası ile 50 pergola üretti.

Akdeniz’de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı 65 mahalleye yayılmış bütün park ve yeşil alanların bakım, onarım, boyama ve budama çalışmalarının yanı sıra, oyun ve spor grupları, oturma grupları ve çöp kutularının montajına aralıksız devam ediyor.

Diğer yandan ekipler; gerek vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, gerekse sahada yaptıkları incelemeler neticesinde zaman içinde zarar gören veya miadını dolduran bankları, kamelyalar ile çöp kutularını da bulundukları yerlerden alıp müdürlüğe ait fidanlıktaki atölyelerde elden geçiriyor ve tamamen yenileniyor.  Park ve yeşil alanların ihtiyaç duyduğu her türlü mobilyayı da belediyenin öz kaynakları ile üreten ekipler, bu sayede belediyeyi ciddi bir maliyet kaleminden kurtarmış oluyor.

“Ekiplerimiz üretiyor, belediyemiz kazanıyor”

Birimlerin yoğun şekilde üretim yaptığını ve bu sayede önemli bir gider kaleminin önüne geçildiğini vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘üreten belediyecilik’ modeli ile hizmet verdiklerini ifade etti. “Yenileme ve geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz” diyen Başkan Gültak; “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde görevli personel arkadaşlarımız, gerek yeşil alanlar için bank, kamelya ve çöp kutusu üretimini; gerekse oyun ve spor gruplarının bakım ve onarım işlerinin yürütülmesini sağlıyor. Bu çerçevede ekiplerimiz sadece bu yıl içinde yaklaşık 100 adet kamelya, 150 adet piknik masası 550 adet bank, 300 adet çöp kovası ile 50 pergola üretimi gerçekleştirdi. Büyük emek ve özveriyle çalışan tüm personel arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.