Başkan Özyiğit;Sözde gerçek belediyecilik, özde iftira siyaseti

Sözde gerçek belediyecilik, özde iftira siyaseti.

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 17:08:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Türk Lirası’nın değerinin düştüğü, satın alma gücümüzün azaldığı, halkımızın zor günler geçirdiği 5 yıllık hizmet dönemimizde, insanlık tarihinin en büyük pandemisini ve Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti ile karşı karşıya kaldık. Tüm bu süreçlerde halkımızı asla yalnız bırakmadık, bahaneler üretmedik, tüm gücümüzle emek verdik.

Bizler sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla halkın gerçek sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, “gerçek belediyecilik” diyerek yola çıkan iktidar partisinin adayı ilk açıklamasında gerçek dışı beyanlarda bulunmuş, "içeriden bilgi aldığını" söyleyerek, üstelik rakam vererek Belediyemizin borçlu olduğunu ifade etmiştir.

Görev süremiz boyunca “borçlanmayalım” diye hiçbir hizmetten geri durmadık, yeri geldi borçlandık, halkımıza hizmet götürdük ve borcumuzu da ödedik.

Yenişehir Belediyesi borçsuz bir belediyedir ve Türkiye’nin mali durumu en iyi belediyelerinden biridir.

13 Şubat 2024 tarihi itibariyle Belediyemizin banka hesaplarında 73 milyon 122 bin TL nakit bulunmaktadır.

Siyasetin temeli dürüstlük, şeffaflık ve halkın çıkarlarına hizmet etmektir.

Biz bu değerleri daima ön planda tutacak ve halkımız için sorumlulukla çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla.

Abdullah Özyiğit

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.