AK Parti Milletvekili Kıratlı’dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Kıratlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Güncel Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 12:44:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Kıratlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Bayramların kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çeken Kıratlı, mesajında, “Ramazan ayının bereketi ve huzuruyla dolu günleri geride bırakırken, Bayram coşkusu kalplerimizi dolduruyor. Bu mübarek günlerde, dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve paylaşımın ön planda olduğu günleri birlikte geçirebilmek büyük bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
 
Tüm Mersinlilerin Ramazan Bayramını kutlayan Kıratlı, yayımladığı mesajın devamında şu ifadelere yer verdi:
 
“Milli değerlerimizi kuvvetle hatırladığımız bu mübarek ayda, sahur ve iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma ve dayanışmalarla dolu bu müstesna zaman dilimini uğurlarken, hep birlikte sevincini yaşayacağımız Ramazan Bayramına erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Bayramın gelişiyle birlikte, içimizdeki sevinç ve mutluluğun en yükseğe ulaşacağı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceği bir zaman dilimindeyiz. Sevdiklerimizle bir araya gelip, gönüllerince hasret gidermek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsat.
 
Bu özel günlerde, dualarımızın kabul olduğu, huzurun ve mutluluğun her yuvaya dolduğu bir bayram geçirmenizi dilerim. Birlikte geçirdiğimiz güzel Ramazan günlerinin ardından, bayramın coşkusunu doyasıya yaşayarak, geleceğe umutla bakalım.
 
Bu vesile ile başta şehit ailelerimiz olmak üzere Türk İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlarken, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.