BAŞKAN BOZDOĞAN’IN DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN SAĞLIK YERLEŞKESİ PROJESİ TAMAMLANIYOR!

Tarsus Belediyesi, sağlık alanında çığır açacak bir proje olan "Sağlık Yerleşkesi"ni tamamlama aşamasına geldi.

Güncel Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 15:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Belediyesi, sağlık alanında çığır açacak bir proje olan "Sağlık Yerleşkesi"ni tamamlama aşamasına geldi. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde hayata geçirilen benzersiz sağlık merkezi;  iş sağlığı ve güvenliği, meslek hastalıkları, çevre sağlığı, ana-çocuk sağlığı ve spor sağlığı gibi birçok alanda faaliyet gösterecek. Yerleşke, Türkiye'de ve dünyada eşi benzeri bulunmayan nitelikleriyle dikkat çekerken çok yakında Tarsusluların hizmetine sunulacak.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın büyük çabaları ile yürütülen "Sağlık Yerleşkesi" projesi, D400 karayolu üzerinde son aşamaya geldi. Depreme dayanıklı yapılar arasında yer alacak olan bu sağlık merkezi, Tarsusluların sağlık düzeyini yükseltmeyi ve toplum sağlığına katkı sağlamayı amaçlıyor. Merkezde çeşitli sağlık hizmetleri sunulacak; gezici sağlık hizmetleri, temel laboratuvar hizmetleri, sağlık taramaları ve eğitim gibi faaliyetler, halkın sağlık bilincini artırmaya yönelik olarak düzenlenecek. Proje, özellikle öncelikli hedef gruplara odaklanarak sağlık bilgi ve becerilerini artırmayı, toplumda olumlu davranış değişiklikleri meydana getirmeyi hedefliyor.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA
Proje, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da önemli bir role sahip olacak. Kamuya ve özel sektöre ait tüm iş yerlerine yönelik sağlık güvenlik birimiyle hizmet sunacak olan "Sağlık Yerleşkesi," işverenlerden çalışanlara kadar geniş bir kullanıcı kitlesine destek sağlayacak.
SPOR ALANIYLA SAĞLIKLI YAŞAM TEŞVİK EDİLECEK
Sağlık Yerleşkesi'nde bulunacak sporcu sağlığı merkezi, amatör ve profesyonel spor kulüpleri ile bireysel sporculara sağlık koruma ve performans geliştirme hizmetleri sunacak. Bu da bölgede sağlıklı yaşamın teşvik edilmesine katkı sağlayacak.
PROJE TAMAMLANIYOR
"Sağlık Yerleşkesi" projesi, Tarsus’un sağlık seviyesini yükseltmek ve toplum sağlığına katkı sağlamak amacıyla tamamlanma aşamasına geldi. Yerleşke çok yakında Tarsusluların hizmetine sunulacak.
TARSUS SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK İLERLEME KAYDETTİ
Başkan Bozdoğan’ın "Sağlık Yerleşkesi," projesi halkın sağlık düzeyini yükseltmeye, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık oluşturmaya ve toplum sağlığına büyük katkılar sağlamaya hazırlanıyor. Benzersiz sağlık merkezi, Tarsus'a kazandırılarak bölgenin sağlık alanında örnek olacak bir merkezi haline gelecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘Tarsus’ta ve bu hastanenin ne Türkiye’de ne dünyada eşi benzeri yok. İş sağlığı iş güvenliği ve sporcu sağlığı yerleşkesi Tarsus için çok önemli.  Vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini arttıracak olan projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Tarsus’umuza hayırlı, uğurlu olsun..”dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.