AKDENİZ BELEDİYESİ SEL MAĞDURU VATANDAŞLARIN YARALARINI SARIYOR

Kentte etkili olan sağanak yağmurlar sonucu su baskınına uğrayan mahallelere ekipleri ve ağır iş makinelerini yönlendiren Akdeniz Belediyesi; evleri, işyerleri ve eşyaları zarar gören vatandaşların konutlarının yanı sıra, yolları, sokakları ve parkları ça

Güncel Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 16:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kentte etkili olan sağanak yağmurlar sonucu su baskınına uğrayan mahallelere ekipleri ve ağır iş makinelerini yönlendiren Akdeniz Belediyesi; evleri, işyerleri ve eşyaları zarar gören vatandaşların konutlarının yanı sıra, yolları, sokakları ve parkları çamur ve balçık deryasından temizlemeye devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, önceki gece yaşanan aşırı yağışlardan etkilenen ve sele maruz kalan bölgeler için ilk andan itibaren teyakkuza geçti. Sahada görevli ekipler, sağanak yağışlar nedeniyle su basan mahallelerde aralıksız çalışmaya, selden zarar gören vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırıp selin izlerini silmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar’ın denetiminde gerçekleşen koordineli ve yoğun çalışmalar kapsamında ekipler, motopomplar yardımıyla evleri ve avlularını yağmur suyu basan vatandaşlara yardımcı olup suları tahliye etti. Yer yer tıkanan su kanallarını açan ekipler, yoğun yağışlar sonucu kanalizasyon atık suları ile çamura maruz kalan yol ve sokaklarda da arazözler yardımıyla temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Son olarak Gazi Mahallesi’nde yoğun çalışma yürüten ekiplerin, sağanak sonucu su baskını yaşanan ilçeye bağlı bölgelerde ekiplerin su tahliyesi, çamur ve balçığı temizleme çalışmaları devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.