MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN YENİ YIL MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, yeni yıl ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Güncel Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 09:34:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, yeni yıl ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Uysal “2023 yılına veda ediyoruz. İyilikleri, güzellikleri, kötülükleri, acıları ve üzüntüleri yaşadığımız bir yıl oldu. Ama 2024’e sevgi dolu başlıyoruz. Hoş geldin 2024.” ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, yeni yılı tebrik ederek yayımladığı mesajında şunları kaydetti;

“2023 yılı, ülkemiz için zorlu ama kenetlendiğimiz bir yıl oldu. Dayanışmanın önemini daha çok anladık. Yepyeni bir yıla giriyoruz. Tüm acılarımız, kederlerimiz 2023’te kalsın ve 2024’e umutla ve güzel geçeceğine inanarak başlayalım. Bu yıl da vekiliniz olmaya, size hizmet etmeye başlamanın mutluluğu ve gururunu tarif etmek oldukça güç.

Doğduğum, büyüdüğüm Mersin’i, hemşehrilerimi Ankara’da teslim etmenin onurunu ve sorumluluğunu taşıyorum. Mersin’i yükseltmek ve geliştirmek adına 2024 yılında da var gücümüzle çalışacağız. Yeni yıl mesaisinde bizlerin huzuru için çalışacak olan kahraman TSK mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, zabıta görevlilerimize, sağlık sektörü çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak geride bıraktığımız bu yıl içerisinde sağlıktan turizme, savunma sanayinden tarıma birçok ilklere imza attık. İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da dünyaya örnek olacak çalışmaları hayata geçireceğiz. Yeni yıl her şeyden önce sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Gülümseyen Mersin ile nice hep beraber yıllara.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.