MHP Milletvekili Adayı Dr. Uysal Tarsus TSO’yu ziyaret etti

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Güncel Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 08:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin konuk ettiği Dr. Uysal, eğitimden inovatif tarıma kadar çeşitli projeler yürüteceklerini paylaşarak hedeflerini ve yol haritalarını anlattı. Mersin’in stratejik önemine dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, yeni bir dönem inşa edeceklerine vurgu yaptı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da Tarsus’ta kurdukları Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı olan Mersin Agropark başta olmak üzere devam eden yatırımlardan bahsederek, Tarsus’un gelecekteki önemine dikkat çekti. Ara eleman sorununa değinen Başkan Koçak, ekonomik anlamda bölgenin ihtiyacı olan beklentileri söyleyerek, başarı dileğinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.