TARSUS BELEDİYESİ EL ATTI, HASTA VATANDAŞLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Tarsus Belediyesi tarafından Dedeler Mahallesi'nde, diyaliz hastası bir vatandaş ile engelli bir vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir yol yapımı gerçekleştirildi.

Güncel Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 20:13:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi tarafından Dedeler Mahallesi'nde, diyaliz hastası bir vatandaş ile engelli bir vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir yol yapımı gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yaptığı hizmetle mahallenin gönlünde taht kurdu.

Tarsus Belediyesi hizmetleriyle her bir vatandaşa ulaşıyor. Gelen talep üzerine harekete geçen Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diyaliz hastası olan bir vatandaşın evine diyaliz arabası ile ulaşım sağlanabilmesi için önemli bir hizmete imza attı. Başkan Bozdoğan ayrıca engelli vatandaşın evine kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla yolun parke ile döşenmesini sağladı.

Bu özel yol yapım projesi ulaşım zorluğu çeken 2 vatandaş için büyük bir rahatlama sağladı. Yapılan bu hizmet sayesinde artık diyaliz aracı, vatandaşın evinin önüne kadar sorunsuzca ulaşarak hayatını daha kolay bir hale getirecek.

“ALLAH İŞLERİNİ GÜÇLERİNİ RAST ETSİN”

Yol yapımıyla ilgili konuşan mahalle sakini “Allah razı olsun başkanımızdan yolumuzu yaptı. Çamur oluyordu, Allah işlerini güçlerini rast etsin. Ellerine sağlık.” diye ifade etti.

“SERVİSE BİNMEK İÇİN ÇOK YORULUYORDUM”

Diyaliz hastası vatandaş memnuniyetini dile getirerek, “Ben diyaliz hastasıyım. Çok yoruluyordum servise binmek için. Allah razı olsun rica ettik.  Şu an evimin etrafı yapılıyor. Çok memnunum teşekkür ederim.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.