TADER ATAMIZIN HUZURUNDA

TADER, 27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü nedeniyle; 23 Aralık 2023 tarihinde Anıtkabir’ de Resmî tören düzenledi.

Güncel Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 20:32:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TADER, 27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü nedeniyle; 23 Aralık 2023 tarihinde Anıtkabir’ de Resmî tören düzenledi.

Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan ve Anıtkabir Özel Defterini imzalayan TADER Genel Başkanı Semih Özsu “Tarsus’un Kurtuluşunun 102. Yıldönümü Kutlu Olsun” diyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Semih Özsu; “ TADER olarak 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde gelenek haline getirdiğimiz Anıtkabir ziyaretimizi, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu yıl, 23 Aralık tarihinde Tarsuslu gençlerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik.

Milli Mücadelemizin Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi isitirahatgahında, kurtuluş savaşımızın eşsiz kahramanlarını, Tarsus’un kurtuluşunda mücadele veren şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla andık. ”diyerek tüm hemşehrilerinin Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü kutladı.

Özsu, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı;

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Millî mücadelemizin dönüm noktası olan Ankara’ya gelişinizin 104., Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. ve TADER’in kuruluşunun 11.Yıldönümünde

Tarsuslular olarak, gençlerimizle birlikte huzurunuzdayız.

Fikirleriniz aklımızda sözleriniz kulağımızda ve sevginiz yüreğimizde eksilmeden bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir onur, gururu ve coşkuyla kutluyoruz.

Bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi bugünkünden daha güçlü bir şekilde gelecek nesillere bırakmak için, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sıkı sıkıya bağlı kalarak çok çalışacağımıza ve göstermiş olduğunuz hedeflere kararlılıkla yürüyeceğimize söz veriyoruz.

Büyük bir gurur ve onurla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sizi, silah arkadaşlarınızı ve kurtuluş savaşımızın eşsiz kahramanlarını, Tarsus’un kurtuluşunda mücadele veren atalarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ruhunuz şad olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.